access-bars-delavnica-s-Tamaro

SOBOTA 11. JULIJ 2020, LJUBLJANA

Dvodnevna Access Bars® delavnica s Tamaro – 02. in 03. 07. 2020, Ljubljana

Kaj je tisto po čemur sprašujete pa ne ozavestite? Kaj si resnično želite, da bi vaše življenje zgledalo? Kaj si želite zase? Kdo ali kaj sploh ste? Kaj vi veste? Kam so šle tiste sanje, ki ste jih sanjali kot otrok, ko ste vedeli, da je čisto vse mogoče? 

Kaj so ACCESS BARS®

Česa si ne dovolite vedeti, biti, zaznati in prejeti, ker če bi si to dovolili vedeti, biti, zaznati in prejeti, bi se spremenilo vse v vašem življenju?

Individualna brezplačna pokušina Access Bars® s Tamaro

Access Bars® delavnica ni samo delavnica telesnega procesa in učenja točk na glavi. Kaj če je mnogo mnogo mnogo mnogo več kot bi si sploh kadarkoli lahko predstavljali? Seveda, če ste to pripravljeni prejeti in biti sprememba.
Odprejo se nekako vrata v spremembo, drugačno življenje, po katerem morda že takoooo zelo dolgo časa nekje globoko v sebi sprašujete in hkrati verjamete, da ni mogoče.

Access Bars® tretma s Tamaro

Access Bars® delavnica vas opolnomoči, da imate vedno izbiro in neskončno možnosti in da nemogoče je mogoče!

Spoznali in uporabljali bomo nekatera Access Consciousness® orodja, spreminjali energijo, rušili to realnost, omejitve in bili doprinos in sprememba za vse.

Med Access Bars® delavnico boste dvakrat dajali in dvakrat prejemali Access Bars® tretman. Obravnavali pa bomo poleg vsega še dodatne tri Access telesne procese.

Si želite spremembe in osvežitve tudi na poslovnem področju?

Ste vedno vedeli, da bi vašemu poslu lahko še kaj dodali pa niste imeli jasne slike kaj bi to lahko bilo? Kaj bi kreiralo več v vašem življenju, če bi Access Bars® vključili v svojo ponudbo storitev? Izvajali Access Bars® na drugih, uživali in obenem še prejemali denar?

Po delavnici prejmete certifikat in postanete certificirani praktik Access Bars® in lahko takoj začnete samostojno izvajati Access Bars® tretmane. Lahko jih vključite med svoje storitve in tako razširite svojo ponudbo v svojem poslu.

Kako je lahko še boljše kot to?

Postanite certificiran Access® Bars praktik!

Vabljeni, da se nam pridružite. 

Delavnica bo potekala z upoštevanjem navodil glede COVID-19.

  • Termin: SOBOTA 11. julij 2020.
  • Trajanje: od 09.00 do 17.00.       
  • Lokacija: Ljubljana.
  • Cena: 240 €.
  • Ponavljanje delavnice: 120 €.
  • Otroci do vključno 15. leta brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok).
  • Najstniki stari 16 ali 17 let imajo polovično ceno, polnoletni plačajo polno ceno delavnice.

V ceno je vključen priročnik, poseben priročnik za otroke, certifikat, mp3 posnetek delavnice ter slani in sladki prigrizki, voda, kava, čaj…

UGODNO!

*Plačilo z gotovino ali s predhodnim nakazilom na TRR.

Nakazila na: TRR: SI56 0510 0705 1444 558, A banka. 

Obvezne prijave!

Hvala za vašo izbiro!