delavnica-access-bars-24-10-2019

Delavnica ACCESS BARS®- 24. 10. 2019

Kaj je tisto po čemur sprašujete pa ne ozavestite? Kaj si resnično želite, da bi vaše življenje zgledalo? Kaj si želite zase? Kdo ali kaj sploh ste? Kaj vi veste? Kam so šle tiste sanje, ki ste jih sanjali kot otrok, ko ste vedeli, da je čisto vse mogoče?

Česa si ne dovolite vedeti, biti, zaznati in prejeti, ker če bi si to dovolili vedeti, biti, zaznati in prejeti, bi se spremenilo vse v vašem življenju?

Postanite certificiran Access® Bars praktik!

Več o tem tem kaj so  Access Barsi®

Access Bars® delavnica ni samo delavnica telesnega procesa in učenja točk na glavi. Kaj če je mnogo mnogo mnogo mnogo več kot bi si sploh kadarkoli lahko predstavljali? Seveda, če ste to pripravljeni prejeti in biti sprememba.

Odprejo se nekako vrata v spremembo, drugačno življenje, po katerem morda že takoooo zelo dolgo časa nekje globoko v sebi sprašujete in hkrati verjamete, da ni mogoče.

Access Bars® delavnica vas opolnomoči, da imate vedno izbiro in neskončno možnosti in da nemogoče je mogoče! Spoznali in uporabljali bomo nekatera Access Consciousness® orodja, spreminjali energijo, rušili to realnost, omejitve in bili doprinos za vse.

Med Access Bars® delavnico boste dvakrat dajali in dvakrat prejemali Access Bars® tretman. Po delavnici ste certificirani praktik Access Bars® in lahko takoj začnete izvajati Access Bars® tretmane na drugih in jih lahko vključite med svojo ponudbo storitev.

Si želite spremembe in osvežitve tudi na poslovnem področju? Ste vedno vedeli, da bi vašemu poslu lahko še kaj dodali pa niste imeli jasne slike kaj bi to lahko bilo? Kaj bi kreiralo več v vašem življenju, če bi Access Bars® vključili tudi v svojo ponudbo storitev? Izvajali Barse na drugih, uživali in obenem še prejemali denar?

Kako je lahko še boljše kot to?

Vabljeni, da se mi pridružite v četrtek, 24. oktobra 2019.

Čas: od 09.00 do 17.oo

Lokacija: Staretova 21, Ljubljana

Prispevek: 240 €.

Otroci do vključno 15. leta brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok). Najstniki stari 16 ali 17 let imajo polovično ceno, polnoletni plačajo polno ceno delavnice. Ponavljanje delavnice 120 €.

V ceno delavnice sta vključena priročnik, certifikat in prigrizek.

Obvezne prijave!

Delite naprej ...