demonske-energije

Demonske energije


Ni nemogoče in ni znanstvena fantastika. Ne dogaja se samo v filmih. Obstaja v tej resničnosti. Ni nujno, da obstaja v vaši resničnosti, vendar obstaja in se dogaja na različne načine. Ena izmed teh je tudi zavedno ali nezavedno sodelovanje – igranje z demoni.

Recimo bobu bob. Demoni obstajajo. In s tem ni popolnoma nič narobe. Obstajajo tako kot vi in jaz. Odvisno je kakšno zavedanje imate vi okrog tega in kakšna mnenja ste si ustvarili skozi vsa prejšnja življenja o njih in kaj ste kupili in še kupujete od drugih ljudi.

Kaj bi se spremenilo za vse, če bi se nehali bojevati proti “temni” strani? Kaj če bi nehali opredeljevati kaj je temna in kaj je svetla stran, kaj je prav, kaj narobe, kaj se sme, česa se ne sme? Kaj če ne obstaja temna in svetla stran? Kaj če vse samo je? Kaj če samo ozavestimo, da obstaja, vse kar obstaja, vse kar se dogaja in “slabo in dobro”, brez vsakršne sodbe?

Kaj če je vse samo izbira in kaj če je bila vedno samo izbira? In kaj če ni prave ali napačne izbire? Kaj če je vse samo izkušnja?

Obstaja razlika med osebnim demonom in demonom, ki se pojavi od drugod. Lahko demona “potegnemo” iz drugih dimenzij, časov in prostorov, ali skozi sanje.. Glede tega je obsežna tema, vendar se ne bom spuščala v to. Osebno poznam ljudi, ki so šli čez vse to, imela sem tudi jaz osebne izkušnje.

Pomembno je samo to, da vemo, da nam osebno ne more popolnoma nič in nihče škodovati na kakršenkoli način, edino, če to sami dovolimo in odstopimo od svoje moči in zavedanja in prisotnosti.

So odrasle osebe in so otroci, ki imajo zanimive, velikokrat neprijetne izkušnje glede demonov.

V večini primerov se zaradi spodaj navedenih primerov, ljudje iz zmede, strahu in nevednosti, kaj se v resnici dogaja z njimi, zatečejo po farmacevtsko pomoč in definirajo vse to kot posledica stresa, depresije..

Kaj če obstaja lažja in enostavnejša pot? Brez zdravil? Kaj če resnično ni nič narobe z vami ali z vašim otrokom?

Če slišite v vaši glavi glasove, ki vam govorijo kaj naj naredite, da ste nesposobni, da ste ničvredni, da vas nihče ne mara, da ne zmorete , da je najbolje za vse, če umrete, naredite samomor, da škodujete drugim… je po vsej verjetnosti demon, ki vam “skriva” možnost vaše izbire, da bi ponovno izbrali svojo moč, zavedanje, možnosti.

Če ste bili vi kot otrok na kakršen koli način psihično ali fizično zlorabljeni..

Ko se demon odstrani, se lahko spremeni vse.

prestrašeni-otroci-in-entiteteČe je vaš otrok prestrašen, ponoči ne more spati in vam stalno govori, da je vedno nekdo ali nekaj z njim v sobi in mu govori kaj naj počne, ga ustrahuje, sliši glasove v svoji glavi, videva grozne slike ali pojave ali karkoli drugega ali opazite, da se vaš otrok spreminja na “slabše”, ima nerazložljiva znamenja ali rane po telesu..

Če je otrok bil na kakršen koli način psihično ali fizično zlorabljen..

Velika možnost prisotnost demonske energije.

V kolikor vas zanima več o vsem tem, ali imate vi ali vaš otrok, kakršnekoli izkušnje, ki vam “preprečujejo” radostno življenje ali mislite, da ne morete, da ni dovoljeno, da izberete drugače in bi si želeli jasnost v zvezi z njimi, me kontaktirajte in dogovorili se bomo za osebno srečanje.

Skozi vprašanja, prisotnost in zavedanje, bomo skupaj pogledali, kaj se v resnici dogaja. V kolikor so vzroki demonske energije ali ostalih entitet, bomo to odstranili in izbrali boste lahko drugače, če si boste to želeli.

Za več informacij me kontaktirajte ali se prijavite na individualno srečanje.

Delite naprej ...