entitete-v-hišah

Entitete v hišah


Strah ima lahko ne samo velike, ampak ogromne oči. Kaj če je strah iluzija?

  • Odstranim entitete in demone iz vaših nepremičnin, premičnin, predmetov..
  • Komuniciram z entitetami, predam sporočilo.. v kolikor je to potrebno, preden jih odstranim..

Kaj če ni sploh nič groznega in strašnega v tem, da začnejo utripati luči, da se sem pa tja premakne kakšen predmet ali zaškripajo vrata?

Se morda pokrijete z odejo čez glavo, tako kot sem se včasih jaz in se pretvarjate, da je vse samo plod vaše domišljije in vas je strah?

Priznam, da je mogoče včasih neprijetno in se ustrašimo, ko smo zatopljeni v kakršnokoli svoje delo in nekaj zaropota za našim hrbtom.. ter vemo, da poleg nas v sobi ni nikogar drugega.

Pa vendar, če odmislimo vse filme in prizore, ki smo jih kupili od prevelikega gledanja grozljivk, kakšne naj bi bile entitete in demoni in če smo v zavedanju, kaj se resnično dogaja in da nam resnično nihče in nič ne more škodovati je vse lahko drugače.

Entitete v hišah ali drugih nepremičninah, premičninah ali raznoraznih predmetih, dostikrat sploh ne vedo, da so umrle in da nimajo več fizičnega telesa. Še vedno igrajo svoje vloge, ki so jih imele, ko so imele svoje fizično telo in so zgubljene, ker sploh ne vedo, kaj se dogaja, zakaj jih nihče ne opazi. S tem dostikrat hočejo na kakršenkoli način vzbuditi našo pozornost, da se igrajo s tehnologijo, lučmi ali po velikih naporih premaknejo kakšen predmet.

In nas seveda s tem prestrašijo, ker ne vemo kaj se v resnici dogaja in da nam v bistvu, nočejo škodovati.

Primerov je veliko in so različni. Entitete, ki si lastijo nepremičnino, preminuli sorodniki živečih ljudi v hišah, ki še vedno hočejo uveljavljati svojo voljo.., ne pustijo, da se hiša proda ali podobno.

Razlika je tudi med entitetami in demoni, ki so poleg entitet lahko prisotni in se “hranijo” z našim strahom.

Tema glede entitet in demonov je obširna, v kolikor vas zanima več, ali želite “očistiti” vašo nepremičnino entitet ali demonov, me kontaktirajte.

Delite naprej ...