Imate-IZBIRO..

Imate izbiro..


Dostikrat zaradi nevidnega izhoda iz “nerešljivih” situacij, razočaranja, krivde, strahu.. na nezavedni ravni skreiramo, kar si pač skreiramo. Opolnomočam, da imamo vedno vsi izbiro, ni važno kdo, kaj, kako, zakaj, kateri, na kakšen način..

V kolikor imate kakršnekoli pomisleke v zvezi s tem kar počnem, da je narobe, da se prikrade nekakšna krivda v vaše misli, da boste vi odgovorni, če si oseba izbere oditi…

Kaj če ima resnično vsaka oseba svobodno voljo in kaj če bi spoštovali to?

Bi vam bilo pri srcu lažje, če bi ozavestili, da umre samo fizično telo in da je duh – bitje osebe nesmrtno, da ni ločenosti? Da jo lahko vedno energijsko čutite, čutite objem, ljubezen, dotik.. komunicirate z njo, če si to izberete.

  • Povežem in komuniciram z osebami, ki so zaradi raznoraznih zdravstvenih okoliščin, bolezni, nesreč,.. v komi, ali so zaradi drugih okoliščin neprisotni in se ne morejo verbalno pogovarjati z vami. Opolnomočam jih, da imajo možnosti izbire, da ni pravilne ali napačne izbire, da imajo svobodno voljo in da se lahko odločijo in izberejo življenje ali odhod iz telesa.
  • Predajam vam njihova sporočila.

Ne glede, kakšna je njihova izbira, naredim in sem vedno največ in popolnoma vse, kar je potrebno, da sem v danem trenutku. Odstranim kakršnekoli omejitve, entitete, demone, vse, ki ne dopušča svobodne in drugačne izbire osebe.

Hvala Janez

Nikoli ne vplivam na njihovo izbiro. Sem prisotna z osebo in jo opolnomočam, da ima možnost izbire. Vse ostalo je odvisno od izbire osebe.

V kolikor si oseba ponovno izbere življenje, se začne vse spreminjati in zdravstveno stanje se lahko zelo hitro spremeni na bolje, telo se prenovi. Telesu nudim energijske terapije, v katere vključujem Access telesne energijske procese, ter pri prisotnosti osebe, verbalno komunikacijo in facilitiranje, da se pojavijo spremembe tudi na duševnem področju.

Vsaka takšna izkušnja je unikatna, neprecenljiva, ganljiva. Ganjenost in hvaležnost, ko oseba lahko lahkotno izbere, kar pač izbere. Vse je samo izbira in vse samo je.

Za več informacij me kontaktirajte ali se prijavite na individualno srečanje.

Delite naprej ...