individualna-brezplačna-pokušina-access-bars-stamaro

 

brezplačna-access-bars-pokušina

Vas zanima kako zgledajo Access Bars® v živo, preden se udeležite Access Bars® delavnice ali Access Bars® osebnega tretmana?

Boste tudi vi med mnogimi mogoče prijetno presenečeni, da to resnično deluje in da lahko prav vsak izvaja Access Bars®, čeprav je področje dela z energijami še neznanka?

Individualno brezplačno predstavitev in pokušino magičnosti Access Bars® prakticiram že dolgo časa. Vse skupaj zgleda nekako takole:

Po krajšem uvodnem pogovoru zainteresirana/i prejema dvajset minut Access Bars®od mene, nato pa ona ali on dela deset minut Access Bars® meni, ozr. toliko časa, da začuti energijo, ki se “pretaka – valovi” v njenih/njegovih rokah in uvidi, da lahko z popolno lahkoto izvaja Access Bars® tudi ona/on.

Boste tudi VI med MNOGIMI, ki jim je ta predstavitev in pokušina Access Bars® odprla pot do lažje odločitve?..

Da z izbiro zase, Access Bars® delavnico ali z Access Bars® osebnim tretmajem, lahko spremenijo vse, kar ne deluje več…, boljše življenje brez omejitev, več sebe, mir in svobodo?

Termini brezplačne individualne predstavitve in pokušine Access Bars® po dogovoru in predhodnem naročilu.

Po dogovoru organiziram tudi brezplačne predstavitve in pokušine Access Bars® za večje skupine ljudi, tudi izven Ljubljane.

Za več informacij me kontaktirajte ali naročite vašo individualno pokušino Access Bars® tukaj:

Kaj so ACCESS BARS®

Najpogostejša vprašanja o ACCESS BARS®

ACCESS BARS® delavnica s Tamaro – 19. 09. 2020, Ljubljana

Access Bars® tretma s Tamaro