izmenjave-access-telesni-procesi-online-s-Tamaro

IZMENJAVE: ACCESS TELESNI PROCESI NA SEBI online s Tamaro – 07. 04. 2020

Glede na situacijo v naši državi in po svetu si lahko  “pomagamo” z čudovitimi Access orodji.

Kaj pa naša telesa?

Ste vprašali svoje telo, kako preživlja vse skupaj?

Access telesni procesi so zame in za marsikoga resnično neprecenljivi. Se jim boste popolnoma odpovedali in telesom prikrajšali prejemanje in lahkotnost? Sploh ni potrebno.

Telesnih procesov ne bomo delali na daljavo, samo malo drugače.. vsak na sebi in hkrati skupaj.

Kaj vse je še mogoče?

Čeprav smo vsi v popolni izolaciji in se ne smemo fizično družiti, lahko še vedno delamo telesne procese na sebi in hkrati skupaj- online vsak na sebi. Tako si dovolimo biti še bolj v skupnosti vsak s svojim telesom in biti doprinos skupinsko.

Telesnih procesov se na daljavo drug na drugemu ne izvaja zato, ker si telesa želijo dotika. Kakšno skupnost in še globje povezanost s svojim telesom si lahko dovolimo, ko se ga dotikamo sami in izvajamo na sebi, na svojem telesu procese?

In kako je sploh čutiti svoj dotik na lastnem telesu? Sploh še veste?

Kaj če bi si dovolili biti popolnoma prisotni s svojim lastnim telesom in si dovolili, da bi se svojega telesa pogosteje dotikali? Kaj če to ni popolnoma nič čudnega in narobe, če smo nežni, ljubeči in negovalni do svojega telesa? Kaj če si to naša telesa želijo? Kakšno komunikacija s telesom se lahko razvije  z izvajanjem telesnih procesov na svojem telesu?

Sploh veste, da se Access telesne procese lahko izvaja tudi na sebi?

Meni vse tole kar sem napisala ni neznanka. Radovednost me je mene gnala “naprej” v raziskovanje kaj vse je še mogoče glede telesnih procesov in kaj vse lahko še smo in delamo s popolno lahkoto in doprinosom za vse.

Deluje, preverjeno in mnogo intenzivnejše, če nas je več skupaj online in vsak istočasno izvaja telesni proces na sebi. V slogi je moč- hahaha IPOV , Komu to pripada? POD/POC..

In kako vse skupaj zgleda?

Dobili se bomo na zoomu, poklepetali par minut, nato bom povedala več o samem telesnem procesu, na kakšen način in kako se ga izvaja samostojno na svojem telesu, kdo še nam ga lahko izvaja ( naši ” vodniki – team” ali kako jih vsak sam imenuje, vaš ” dvojček”… ) in se nato pripravili – namestili, vsak po svoje, v udoben položaj za naše telo. Lahko leže, lahko sede, po želji…

ONKRAJ VIDNEGA online delavnica s Tamaro – 31. 03. 2020

Nato bo vsak prebral – poklical energijo, energije  telesnega procesa in naj se zabava in kaj vse je še mogoče začne.

“Izmenjave” online so podobne fizičnim izmenjavam z razliko, da ne bo prigrizkov in bodo  krajše. Prav tako bomo postavljali vprašanja, spreminjali kar ne deluje več, dostopali do jasnosti, lahkotnosti in šli onkraj, če si boste le dovolili.

Vsakič bom izbrala in objavila telesni proces, katerega bomo skupaj in hkrati, vsak na svojem telesu izvajali.

Tokrat bomo izvajali čudovit Access telesni proces Kompenzacijski premik. Skupaj, če si boste to izbrali,  bomo izničili kompenzacijski premik, ki dopušča lažem o nemoči v utelešenju.

To so mesta, kjer smo se premaknili od svoje moči in živimo za preživetje, namesto, da bi uspevali.

Izmenjave bodo potekale do preklica izolacije vsak teden v popoldanskem in dopoldanskem terminu. Za spremembo časa in datuma se lahko še naknadno dogovorimo.

Predpogoj udeležbe je, da ste se udeležili delavnice določenega telesnega procesa, ki ga bom objavila ali opravili 3 dnevni Body seminar s katerim koli facilitatorjem. Vsi tisti, ki ste pridno obiskovali moje delavnice o telesnih procesih in vsi tisti, ki ste obiskovali Moje srede pri Harisu, imate prav tako skoraj vse telesne procese že narejene, torej GREMOOOO..

Kdaj?

TOREK 07. april 2020 ob 18.00 do 19.30

Dobili boste tudi mp3 posnetek delavnice.

Prispevek po želji in zmožnostih…

TRR: SI56 0201 0026 1553 967

Sklic: SI00 9786309449

Obvezne prijave, da vam lahko pošljem link do povezave. 

Delite naprej ...