imate-izbiro.

Lahko greste, če izberete..


Nikoli mi ni bilo vseeno za osebo, ki si je želela oditi, pa si tega zaradi različnih razlogov ni mogla izbrati. Ni bila v zavedanju, da ima možnost, da lahko izbere. Ni mi bilo vseeno za sorodnike, ki so ji želeli pomagati, olajšati trpljenje in muke, pa več kot z zdravili niso mogli.

Niso vedeli kako..

V kolikor imate kakršnekoli pomisleke v zvezi s tem kar počnem, da je narobe, da se prikrade nekakšna krivda v vaše misli, da boste vi odgovorni, če si oseba izbere oditi…

Kaj če ima resnično vsaka oseba svobodno voljo in kaj če bi spoštovali to? Kaj če si oseba resnično želi oditi, pa jo zaradi vaših projekcij, želja, pričakovanj, s tem omejujete in jo nekako “stisnete v škatlo”, kjer ni izhoda, ni izbire in se ona počuti krivo, da bi odšla in vas s tem prizadela in zato vztraja in sama sebe muči in čaka, da ji daste dovoljenje, da lahko gre?

Bi vam bilo pri srcu lažje, če bi ozavestili, da umre samo fizično telo in da je duh – bitje osebe nesmrtno, da ni ločenosti? Da jo lahko vedno energijsko čutite, čutite objem, ljubezen, dotik.. komunicirate z njo, če si to izberete.

  • Povežem in komuniciram z bolnimi, umirajočimi osebami, ki so neprisotne, v komi, ki si želijo zapustiti telo, pa zaradi strahu pred smrtjo, krivde, slabe vesti, da bodo zapustili bližnje, da niso vsega še storili kar bi morali, zaradi raznoraznih obljub, priseg, neizpovedanih besed, obtožb samih sebe, krivice, ki so jo storili, ki je bila storjena njim ali zaradi katerega drugega razloga, ki jih še veže z to realnostjo, tega ne izberejo.
  • Predajam vam njihove želje, sporočila..

Vedno sem s teboj..

Ne glede, kakšna je njihova izbira, naredim in sem vedno največ in popolnoma vse, kar je potrebno, da sem v danem trenutku. Opolnomočam jih, da imajo izbiro, da ni napačne ali pravilne izbire.

Odstranim kakršnekoli omejitve, entitete, demone, karkoli drugega, ki jih še priklepa v to realnost in ne dopušča jasnosti ter svobodne in drugačne izbire osebe.

Nikoli ne vplivam na njihovo izbiro. Sem prisotna z osebo in jo opolnomočam, da ima izbiro. Vse ostalo je odvisno od izbire osebe.

Hkrati sem na razpolago sorodnikom osebe, če želijo pogovor ali kasnejšo pomoč pri komunikaciji z njo, če si izbere, da odide.

Kaj če v resnici nikoli ne umremo? Kaj če zapustimo samo naše fizično telo? Kaj vi veste o tem?

Vsaka takšna izkušnja je unikatna, neprecenljiva, ganljiva. Ganjenost in hvaležnost, ko oseba lahko lahkotno izbere, kar pač izbere in ganjenost in hvaležnost, ko vidim pomirjene sorodnike preminule osebe, ki vedo, da je še vedno z njimi, da ni zares odšla. Da so energijsko vedno skupaj, četudi telesa ni več.

Za več informacij me kontaktirajte ali se prijavite na individualno srečanje.

Delite naprej ...