Od leta 2017, ko sva se spoznale grem počasi za tabo. Tudi jaz ratujem všeč sama sebi in se tudi meni dogajajo stvari. Hvala Tamara, brez tebe ne vem kje bi bila sedaj. Hvala ker me ženeš naprej, da vem in da lahko tudi jaz imam vse to kar imaš ti.

Tanja Kutin - Kobarid

Draga Tamara, najlepša hvala za vse, za tvojo zagnanost, potrpežljivost z mano, da se nikoli ne ustaviš, nikoli ne odnehaš, da si čudovita ženska in bitje. Hvala, da si me opogumila in mi pokazala, kaj se zares dogaja in da me sedaj ni več strah, temveč sem začel uživati spet v lastni hiši. Tvoje terapije in pogovori so mi pomagali, da sem postal spet tisti, kakršen sem bil kot otrok.

Jerneja P. - Ljubljana

Draga Tamara, iskreno hvala iz srca. Ne vem kako bi bilo, če ne bi takrat poklicala tiste napol zbrisane številke na papirju. Si mi bila namenjena. Pokaži jim punca, kot si pokazala meni. Objem.

Tjaša Jelena - Zaplana

Neskončno hvala, ni besed kako sem ti hvaležna, da si v mojem življenju. Da imaš vedno moj hrbet, da me nikoli ne sodiš, pa ni važno kakšne bedarije mi grejo po glavi. Hvala, ker mi vsak dan kažeš, da nemogoče je mogoče in da počasi tudi jaz začenjam verjeti, da je pa mogoče res tako preprosto, kot ti praviš. Hvaležna sva ti oba. Naj se tista tvoja pravljica čimprej realizira tudi tukaj. Love you in verjamem vate.

Katarina in (U) - Ljubljana

Draga Tamara, ozavesti prosim kako čudovita v vseh pogledih si tudi ti in kakšen doprinos si vsem, kar je vidno in kar nevidno in ne samo meni. Hvala, za tvojo pomoč, da sem našel tisto kar sem iskal celo življenje in da nisem nor. Hvala.

Dejan - Ljubljana

Delite naprej ...