vprašanja-access-bars

Kaj se dogaja med Access Bars® terapijo?

Access Barsi® vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vam zdaj onemogočajo, da zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate zase. S terapijo se izbrišejo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v vašem umu in so povezane z denarjem, zdravljenjem, mirom, telesom, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo…

Podobno, kot če bi v vaši hiši ugasnile vse luči, vi pa bi že v naslednjem trenutku obrnili varovalko ali vključili stikalo, da bi se spet prižgale. S prejemanjem Access Bars® terapije omogočite, da se prikaže vaša svetloba. Na voljo dobite vso vesoljno energijo, kar se pogosto prikaže z več miru, lahkotnosti, radosti in obilja v vašem življenju.

Več zdravnikov, ki so strokovnjaki biološkega povratnega odziva, je poročalo o spremembah možganskega valovanja po prejemanja Access Bars® terapije. Beta možgansko valovanje je že po eni uri terapije prešlo v bolj sproščeno teta valovanje. V Access Consciousness® je že več let znano, da Access Barsi® spremenijo električno funkcijo možganov.

Kaj so ACCESS BARS®

Kaj lahko pričakujete po prejemanju Access Bars®?

Vsaka Access Bars® terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste po terapiji počutili sproščeno in udobno, kot po dobri masaži. Najboljše, kar se vam lahko zgodi, pa je to, da se vam spremeni celotno življenje.

Najbolj pogosti in takoj opazni učinki so: povečan občutek miru in lahkotnosti; manjša odzivnost pri situacijah, ki so vas v preteklosti pogosto razburile; bolj miren in globji spanec; vse, nad čemer ste se pred terapijo še vznemirjali, se vam po terapiji ne zdi več pomembno.

Kako dolgo traja učinek Access Bars® terapije?

Ko enkrat zaženete vaše Barse, bodo s sproščanjem ujete energije nadaljevali za vedno. Kadarkoli boste kasneje ponovno prejemali terapijo, boste efekt samo še dinamično povečali. Najbolj dramatične učinke boste opazili 3-4 tedne po terapiji.

Kako pogosto naj bi prejemali Access Bars® terapije?

To je popolnoma odvisno od vas samih. Kako dobro bi se radi počutili? Kako bi radi, da izgleda vaše življenje?

Nekateri Access Bars® facilitatorji se sprašujejo, zakaj vsi ne počnejo tega vsak dan. V večini je tako, da ljudje radi prejemajo Access Barse® najmanj enkrat na teden in v trenutkih, ko se počutijo stresno, so nezadovoljni, sitni ali kako drugače vznemirjeni nad svojim življenjem. Access Bars® terapija je takojšnja rešitev.

Individualna brezplačna pokušina Access Bars® s Tamaro

Kdo ima lahko korist od prejemanja Access Bars® terapije?

Vsakdo, ki je pripravljen nekaj časa mirno ležati in prejemati terapijo.

Nekaterim ljudem izkušnja sprostitve ni pomembna in jo dojemajo kot popolno izgubo časa. Ostali, ki so bolj zainteresirani za spremembe in napredek v svojem življenju ter si za sprostitev bolj prizadevajo, so bolj dovzetni za terapijo. Priporočamo, da svoj trud za izvajanje barsov usmerite v te ljudi, ki si želijo sprememb.

Ali lahko Access Bars® izvajamo na otrocih in dojenčkih?

JA! Prosim, izvajajte Access Bars® na otrocih.

Otroci in dojenčki imajo od prejemanja Access Bars® fenomenalno korist. Bolj kot odrasli so podobni živalim, kar pomeni, da so pogosteje pripravljeni na takojšnje spremembe v svojem telesu in bitju.

Dobro je vedeti, da pri otrocih porabimo manj časa za izvajanje Access Bars® terapije. Pogosto vam bodo kar sami povedali, kdaj je proces na posamezni točki zaključen in kdaj se lahko pomaknete naprej.

Ali se lahko otroci naučijo izvajati Access Bars®?

bars-guatemala             

Seveda! Ker otroci še niso toliko omejeni s prepričanji o tem, kaj je mogoče in kaj ni, lahko izvajajo Access Bars® z veliko večjim učinkom in manj omejitvami. Kljub temu da so otroci res v manjših telesih, so pogosteje pripravljeni biti večji in močnejši od odraslih okoli njih.

Kdo lahko izvaja Access Bars® na drugih ljudeh?

Vsakdo se lahko nauči izvajati Barse. Ni popolnoma nobenih predpogojev ali zahtevanih izkušenj iz zdravstvene nege, anatomije ali maserstva.
Vse, kar je potrebno, je volja do učenja in udeležba na enodnevnem Access Bars tečaju.

Kje se lahko naučite izvajati Access Bars®?

Delavnice Access Bars izvaja več kot 2000 facilitatorjev po celem svetu, v več kot 171 različnih državah.

ACCESS BARS® delavnica s Tamaro

Ali lahko Access Bars® pomagajo starejšim in bolnim?

DA.

Ali lahko prejemamo Access Bars® med nosečnostjo?

Absolutno!

bars

Ženske, ki so redno prejemale Access Bars® med nosečnostjo, so poročale, da so imele lažji in krajši porod. Mnoge so se izognile vsem nezaželjenim stranskim učinkom.

Kako dolgo traja ena terapija Access Bars®?

Po navadi traja terapija od 60 do 90 minut. Dolžina se lahko spreminja, vseeno pa je vedno boljše narediti Access Bars® za 20 minut, kot pa da jih sploh ne bi naredili.

Kakšni so dolgotranji učinki Access Bars®?

Večina ljudi, ki so redno izkušali Access Bars®, je poročala, da se njihovo življenje nenehno izboljšuje in postaja lažje.

Ali je potrebno prejemati terapijo več kot enkrat?

Izmenjave Access Bars® in Access telesnih procesov s Tamaro

Gre za izbiro. Access Consciousness® in Access Bars® so izbira vsakega posameznika.

Ničesar vam ni potrebno narediti. Ljudje, ki imajo največjo korist od prejemanja Access Bars® so tisti, ki so jih prejemali večkrat. Izbira je vaša.

Ali Access Bars® učinkujejo tudi na duševne in psihične probleme?

Veliko ljudi, ki so imeli te vrste problemov, je s pomočjo Barsov doživelo osupljive spremembe. Nekateri so se osvobodilo vseh zdravil. Seveda vam priporočamo, da se glede prenehanja jemanja tablet posvetujete z zdravnikom.

Kako delujejo Access Bars®? Ali lahko Access Bars® komu škodijo?

Ne. Access Bars® ne morejo biti napačno narejeni in z njimi ne moremo nikomur škoditi. Če nekomu naredimo terapijo Access Bars®, mu s tem v nobenem primeru ne moremo škoditi.

Od kod izvirajo Access Bars®?

Originalno je to tehniko kanaliziral Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa, leta 1990. Pred tem na Zemlji niso obstajali.

Ali obstaja kdo, ki naj ne bi prejemal Access Bars®?

Samo tisti, ki si tega ne želijo in nimajo interesa, da preizkusijo Access Bars®. Drugih omejitev ni.

Kako veš, kaj lahko pričakuješ od prejemanja Access Bars®?

Tega ne veš. Vsaka Access Bars® terapija je drugačna in ni načina, da bi lahko napovedali, kaj natančno se bo zgodilo. Najbolj uporaben napotek je, da se boste v najslabšem primeru počutili enako, kot po odlični masaži, v najboljšem primeru, pa se vam bo spremenilo življenje.

Kdaj naj bi prejemali Access Bars®?

Kadarkoli se želite počutiti odlično!
Večina ljudi, ki že nekaj časa uporabljajo Access Bars®, jih izvaja redno, z dodatno terapijo v primeru, ko se počutijo sitno ali pa imajo slab dan.

Access Bars® tretma s Tamaro

Vir: Access Consciousness®