Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno.®

Vas mučijo stres, nezadovoljstvo, zdravje, odnosi, psihične težave, depresija, služba, finance, niste zadovoljni s svojim telesom, samim s sabo, s svojim življenjem?

Se vam dogajajo raznorazne nenavadne stvari, pa so preveč tabu tema, da bi se lahko s komerkoli pogovorili?

Si želite spremembe, pa ne veste kako? Že doživljate spremembe, pa ste zmedeni, ker veste, da je mogoče še več, pa vas nihče ne razume? Se sprašujete kdo sploh ste? Iščete raznorazne poti za notranji mir, svobodo, srečo, ljubezen? Kaj če ste VI sami zemljevid? Kaj če to že vse ste, je že vse tukaj?

Osebne seanse so namenjene vsem tistim, ki se iščejo, ki so nekako “zgubljeni”, ki ne najdejo smisla življenja. Vsem, ki si želijo spremeniti in izboljšati določeno področje, kjer ne deluje tako kot veste, da bi lahko. Vsem, ki iščejo sebe.

Osebne seanse se prilagajajo glede na vaše psihične in fizične težave, potrebe in vaše želje. Potekajo kot osebna srečanja ali online, preko spleta ali telefonske povezave.

Kaj če lahko zaživite popolnoma novo življenje, ki si ga nikoli niste mogli niti predstavljati? Kaj če je resnično lahko vse mogoče?

Preverjeno..

Redna cena: 60 min = 60 €.

Čas trajanja in cena se po dogovoru in glede na storitev lahko spremenita.

*Plačilo z gotovino ali z predhodnim nakazilom na TRR.

Hvala za vašo izbiro!