Srečanja se prilagajajo glede na vaše težave, potrebe in vaše želje. Potekajo preko pogovora in na masažni mizi, kjer s telesnimi procesi in energijskimi terapijami prebudimo telo, osvobajanje, raztapljanje omejitev, prenovitev telesa in življenja. Ozavestimo sebe, uravnamo svoja čustva, dosežemo psihično ravnovesje, prenovimo svojo energijo.

Vas mučijo stres, nezadovoljstvo, odnosi, psihične težave, depresija, služba, finance, niste zadovoljni s svojim telesom…? Si želite napredovati glede svoje osebne rasti? Si želite spremembe, pa ne veste kako? Že doživljate spremembe, pa ste zmedeni, ker veste, da je mogoče še več?

Se vam dogajajo raznorazne nenavadne stvari, pa so preveč tabu tema, da bi se lahko s komerkoli pogovorili? Tukaj sem za vas, da vas poslušam in opolnomočim, da niste nori, ampak, da VI VESTE…

Osebne seanse so namenjene vsem, ki si želite individualen pogovor glede izboljšanja vašega življenja. Vsem, ki si želite spremeniti in izboljšati določeno področje, kjer ne deluje tako kot veste, da bi lahko.

Na osebni seansi boste začeli kreirati življenje po svoje, skupaj z uporabo Access C. orodij. Ozavestili in odstranjevali bomo vse, kar nas omejuje in ne dovoli sprememb. Odprli se boste zavedanju, zaznavanju, prejemanju in sobivanju.

Zaživeli boste novo življenje, ki si ga nikoli niste mogli niti predstavljati.

Življenje, kjer vse prihaja lahkotno, radostno in veličastno.®

Preverjeno …

60 min = 90,00 €

*Plačilo z gotovino ali z predhodnim nakazilom na TRR.