otroci-in-entitete.

Otroci in entitete


Koliko “namišljenih” prijateljev, nenavadnih stvari, ki jih vaši otroci zaznajo, vidijo ni samo plod njihove domišljije? Kaj če vile, škratje, samorogi in ostala “pravljična” bitja zares obstajajo?

Kaj vi veste o tem?

Kaj bi kreiralo v svetu vaših otrok in vašem svetu, če bi zamižali na eno oko in dopustili možnosti, da se mogoče ne zmišljujejo in jih spodbudili k raziskovanju in bili resnično v dopuščanju in vašem zavedanju vedno, ko bi vam govorili o svojih izkušnjah?

Moje prvo igranje z entitetami

Bi se mogoče, po kakšnem “naključju” tudi vi sami spomnili na kakšno tako stvar, ki ste jo doživeli kot otroci in nanjo takrat morali pozabiti, da vas ne bi sodili in imeli za z glavo napolnjeno domišljijo, čudne otroke?


Če vaš otrok ponoči ne more spati, ga je strah in vam stalno govori, da je vedno nekdo ali nekaj z njim v sobi in mu govori kaj naj počne, ga ustrahuje, sliši glasove v svoji glavi, videva grozne slike ali pojave ali karkoli drugega ali opazite, da se vaš otrok spreminja na “slabše”, ima nerazložljiva znamenja ali rane po telesu..

Preberite več : TUKAJ


Otroci zaznavajo in se zavedajo mnogo, mnogo več kot mi odrasli. Zaznavajo entitete in se jih zavedajo, ni jih strah popolnoma ničesar. Nič jim ni čudno in nenavadno in nenormalno, dokler mi starši in odrasli ne obrnemo vsega skupaj po našem logičnem razmišljanju in jim vse to, kar se dogaja okrog njih in z njimi, obrazložimo, da je to nemogoče, da je samo plod njihove bujne domišljije in jih opozorimo, da bodo drugi mislili, da so nori. Da se takih stvari ne zmišljuje in govori o tem. Kaj če bi jih opolnomočili, da vedo in da je vse mogoče in nič nenavadno in narobe, samo, da je pač v tej realnosti malo čudno?

Ker vašemu otroku ne verjamete, ko vam pove kaj se mu dogaja, vse to projecirate naj in ker vas on močno zaznava, bo začel še sam verjeti, da je to samo plod njegove domišljije, da je nekaj narobe z njim. To se globoko vsidra v njegovi podzavesti in zapre vrata neskončnim možnostim, kaj vse bi lahko bil in cel svet kaj vse je še mogoče, skupaj z njegovimi sposobnostimi zgine. Njemu pa ostane, da je čuden, da so njegove sposobnosti narobe, in to se lahko odraža skozi celo njegovo življenje.

Poznam kar veliko primerov staršev, ki so se obrnili name, češ naj pomagam, ker se z njihovim otrokom nekaj dogaja, skrb in bojazen, da imajo otroka, ki je malo zmešan.

Kaj če bi si vi izbrali svoje vedenje, brez vpletanja svojega uma, in bili v dopuščanju vaših otrok in njihovega zaznavanja entitet ter njihovih sposobnostih, ki jih imajo, čeprav zgleda še tako čudno in neresnično za to realnost?

Kaj če bi sodelovali skupaj s svojimi otroci, bili navdušeni nad stvarmi, ki jih delijo z vami in se tudi vi vklopili v njihov svet in si dovolili biti spet otrok na drugačen način, skupaj z vsem kar obstaja in nam hoče doprinašati?

Če si to izbirate zase in za svoje otroke, ne veste pa kako to začeti, me kontaktirajte in zmenili se bomo za individualno srečanje, kjer bom sebe in svoj čas posvetila vam, nato pa še vašemu otroku. Z otroci se zelo dobro ujamem, in ponavadi vse skupaj vzamemo samo kot zanimivo igro.

Načini, kako vse to poteka so različni, odvisno od starosti otroka ter kaj je potrebno biti in narediti v danem primeru. Za vse podrobnosti se dogovorimo.

Za več informacij me kontaktirajte ali se prijavite na individualno srečanje.

Hvaležna ga. Tanji M., da si je dovolila prestopiti svoj zid omejitev in prepričanj, ter se podala na raziskovanje skupaj s svojima hčerkama v svet, kateri zanjo ni več obstajal.

Vse skupaj se je spet odprlo z nedolžnim snemanjem Orbov skupaj s svojima hčerkama..

Delite naprej ...