sop-s-Tamaro

 

SOP – Symphony of possibilities – Simfonija možnosti, je čudovita, energijska seansa, ki vam omogoči hitrejši in lahkotnejši dostop do tistega, kar si v svojem življenju želite biti in spremeniti.

SOP – Simfonija možnosti ni terapija ali zdravljenje, je raziskovanje energij, s ciljem opolnomočiti vsako osebo, da v resnici ve, da ve in kaj lahko izbere in spremeni.

Hkrati odstrani vse omejitve v vašem energijskem polju tako, da se vam odpre nov prostor možnosti, ki jih pred tem sploh niste opazili.

Hvala, ker STE..

Vsako bitje in telo jo prejema na čisto svojevrsten način in vsaka seansa je vedno drugačna. Seanse Simfonije možnosti so bazirane na uporabi Access Consciousness® orodij in energijskega transformativnega dela dr. Dain Heera, kateri je tudi kreator te čudovite seanse.

Zame osebno najbolj čarobna in čudovita seansa do sedaj. Povezanost dveh bitij, dopuščanje drug drugega, brez sodb, brez ločenosti, popolna prisotnost..

Igra, lepota, radost, nežnost, hvaležnost.. Mir, svoboda, prostor, nešteto možnosti.. Zlitje v enost, enost sam s sabo, prihod domov, domov k sebi..

Skratka, ne da se opisat z besedami, tudi ne bom nič več o tem rekla. Prosim poglejte si ta video, s slovenskimi podnapisi in dovolite si prejeti in začutiti  energijo Simfonije možnosti in dr. Dain Heera, kjer pove več..

 

Seanse Simfonija možnosti potekajo individualno ali na daljavo.

Redna cena: minimalno 30 minutna seansa = 50 €

Ugodnost do julija : minimalno 20 minutna seansa = 20 €

*Plačilo z gotovino ali s predhodnim nakazilom na TRR.

A banka, TRR: SI56 0510 0705 1444 558

Hvala za vašo izbiro.