sop-s-Tamaro

SOP – Symphony of possibilities – Simfonija možnosti, je čudovita, energijska seansa, ki vam omogoči hitrejši in lahkotnejši dostop do tistega, kar si v svojem življenju želite biti in spremeniti.

SOP – Simfonija možnosti ni terapija ali zdravljenje, je raziskovanje energij, s ciljem opolnomočiti vsako osebo, da v resnici ve, da ve in kaj lahko izbere in spremeni.

Darilo

Hkrati odstrani vse omejitve v vašem energijskem polju tako, da se vam odpre nov prostor možnosti, ki jih pred tem sploh niste opazili.

Vsako bitje in telo jo prejema na čisto svojevrsten način in vsaka seansa je vedno drugačna. Seanse Simfonije možnosti so bazirane na uporabi Access Consciousness® orodij in energijskega transformativnega dela dr. Dain Heera, kateri je tudi kreator te čudovite seanse.

Zame osebno najbolj čarobna in čudovita seansa do sedaj. Povezanost dveh bitij, dopuščanje drug drugega, brez sodb, brez ločenosti, popolna prisotnost..

SOP IN MOJA IZKUŠNJA

Igra, lepota, radost, nežnost, hvaležnost.. Mir, svoboda, prostor, nešteto možnosti.. Zlitje v enost, enost sam s sabo, prihod domov, domov k sebi..

Skratka, ne da se opisat z besedami, tudi ne bom nič več o tem rekla. Dovolite si prejeti in začutiti  energijo Simfonije možnosti in dr. Dain Heera, kjer pove več v spodnjem video posnetku s slovenskimi podnapisi.

IZMENJAVA ENERGIJE

Cena za 30 min. tretma:

  • Cena za en tretma: € 100,-
  • Paket tretmanov 3+1gratis: € 300,-

*Plačilo z gotovino ali s predhodnim nakazilom na TRR.

Za več informacij me kontaktirajte ali naročite vašo individualno seanso tukaj: