tedenske-delavnice-access-telesnih-procesov

Ali veste, da ste vi kreator svojega telesa in da ga kreirate še vedno, vsak dan znova s svojimi sodbami in zaključki? Ali veste, da ima telo svoje zavedanje? Da vas nikoli ne sodi in vam je hvaležno?

”Dajte telesom vedeti kakšno darilo so in potem vam bodo darilo.” – Gary Douglas

Kaj bi bilo potrebno, da nehamo uporabljati vzorce in navade ter začnemo uživati svoje telo, brez obsojanja, kako izgleda in kako naj bi izgledalo?

Večina ljudi živi svoje življenje brez povezave s svojim telesom… Ste sedaj pripravljeni imeti drugačno resničnost in življenje s svojim telesom? Ste pripravljeni spoznati svoje telo, mu prisluhniti, se povezati z njim, ga negovati, ljubiti in ga končno nehali soditi?

Vsak teden bomo spoznali in se naučili izvajati nov telesni proces na masažnih mizah. Po opravljeni delavnici, lahko delate proces na sebi ali drugih.

Skupno vsem tem procesom je, da so energijski. Delujejo z energijo telesa in bitja. Z prejemanjem in izvajanjem telesnih procesov bomo osvobodili, odklenili svoje telo, ga aktivirali in se odprli novim spremembam, energiji, radosti, lahkotnosti, uživanju in prejemanju…

Naučili se bomo, kako se povezati in komunicirati z svojim in z drugimi telesi, kako biti prisotni in zavestni s telesi, kako biti prostor in energija, kar v resnici smo…

Postavljali bomo vprašanja, uporabljali Accessova orodja in ozaveščali, kaj vse smo lahko skupaj s telesi, kaj nam hoče telo povedati z bolečino, kako se lahkotno znebiti odvečnih kilogramov, kaj vse lahko še spremenimo z komuniciranjem s svojim telesom in še veliko, veliko več…

Kaj je potrebno, da bi vaše telo postalo vaš najboljši prijatelj, kar v resnici je? Kaj vse je mogoče z našimi telesi? Kakšna čarovnija smo lahko skupaj z svojimi telesi in kakšen največji doprinos smo lahko drug drugemu in celemu planetu z izvajanjem in prejemanjem telesnih procesov?

Bolj ko si bomo dovolili biti, vedeti, zaznavati in prejemati, si izbrali spremembo, bili sprememba, bolj se bo to odražalo ne samo na naših telesih, temveč tudi na vseh področjih življenja…

  • Delavnice potekajo vsak torek od 18.00 do 21.00. v Ljubljani.
  • Prispevek = 40,00 €  (v prispevek so vključeni slani in sladki prigrizki, voda)   
  • UGODNO! – Pripeljete s seboj še eno osebo, za vas samo 20,00 €. Z zakupom delavnic ste deležni posebnih akcij in ugodnostih. Paket 2 meseca (8x) delavnica Šepet teles (telesni procesi) + 5x Izmenjave Access Bars® telesnih procesov samo 290 € (privarčujete kar 105,00 €).

Kako je lahko še boljše kot to?

*Plačilo z gotovino ali z predhodnim nakazilom na TRR.

Obvezne prijave!