korekcija-vida-delavnica-sTamaro

 

Telesni proces Korekcija vida pomaga pri prenovitvi oči, sposobnosti vida, videnju in VEDENJU. Skozi proces se osvobaja celo telo, se spreminja, in čeprav gre za proces na očeh, vpliva na vse v življenju.

Access Consciousness® in Access telesni procesi

Korekcija vida je telesni proces Access Consciousness®, ki pomaga pri različnih težavah z vidom. Gre za nežen proces na očeh s katerim se izboljša vid, prenovijo se področja oči in okrog oči, je dobrodošel pri raznoraznih poškodbah in učinkih staranja.

Čudovit telesni proces za celotno telo, tudi če nimate problemov z vidom…

Kako je Korekcija vida meni "odprla oči"

Kaj je to česar nočete videti in vedeti? Je sedaj mogoče čas, da tudi vi na svoj način “spregledate”?

Kaj če že so nebesa na Zemlji, kaj če imamo že vse tukaj pred nosom? Kaj če je vse samo za nas? Kakšno bi bilo naše življenje in kaj vse bi se spremenilo, če bi to ozavestili, videli???

Česa še nočemo videti?

Vseskozi bi lahko vse videli in vse vedeli, vendar smo se vedno bolj prilagajali okolici, se pomanjševali in si skozi življenje nabirali vedno več fiksnih pogledov.

IZMENJAVA ENERGIJE

Cena za 60 min. tretma:

  • Cena za en tretma: € 100,-
  • Paket tretmanov 3+1gratis: € 300,-

*Plačilo z gotovino ali z predhodnim nakazilom na TRR.

Za več informacij me kontaktirajte ali naročite vašo individualno seanso tukaj:

Si izbirate, da bi se tudi vi naučili izvajati Access Korekcija vida tretma? Si izbirate spremembe in osvežitve tudi na poslovnem področju?

Ste vedno vedeli, da bi vašemu poslu lahko še kaj dodali, pa niste imeli jasne slike, kaj bi to lahko bilo? Kaj bi kreiralo več v vašem življenju, če bi Access tretma Korekcija Vida vključili tudi v svojo ponudbo storitev? Izvajali Access tretma Korekcijo vida na drugih, uživali in obenem še prejemali denar?

Prijavite se na delavnico in postanite Certificirani Access Praktik telesnega procesa Korekcija vida!

ACCESS DELAVNICA – KOREKCIJA VIDA s Tamaro

Izmenjave Access Bars® in Access telesnih procesov s Tamaro