Akademija-Utelešene-Zavesti-kdo-sem-delavnica-s-Tamaro

KDO SEM? ZAKAJ SEM TUKAJ? – delavnica s Tamaro


Sta se vam že pojavili ti dve vprašanji –  Kdo ste in zakaj ste tukaj? Ste odgovora mogoče že ozavestili in se spomnili? Ali pa mogoče še vedno zrete v zvezde ponoči in upate, da vam bosta vesolje ali bog odgovorila?

Ali pa se kdo od vas mogoče identificira z shizofrenijo, zaradi nerazložljivih dogajanj? Misleč mogoče, da ste bolni, nori ali da so to entitete, vstopniki, demoni in odprti portali, tako kot sem to dolgo časa mislila jaz?

Ko spoznate kdo v resnici ste, se vse spremeni. Sestavljati se začne cela slika. Pride jasnost in modrost. Začne se krepiti zaupanje, nastopi notranji mir, dvom in strah izgine. Življenje začnete izkušati na način, katerega si niste mogli nikoli niti predstavljati.

Kaj si boste izbrali vi? Kako želite, da se odvija vaša pot? Jaaaa, lahko izberete. 😉 Kako želite izkusiti ta vaš popolnoma naravni proces, ki je v bistvu že končan?

Tudi jaz sem v svojem procesu, na svoji poti do sprejetja Sebe, naletela na ti dve vprašanji, ki sta me dolgo časa glodali. Odgovora sem iskala celih pet let, šla čez hribe in doline, v smehu, radosti, solzah in zmedenosti, osamljenosti, dvomu, nepripadnosti, strahu… in zato vem, kako težavno in turbolentno zna biti tudi v vašem procesu.

Našla sem odgovora

Vem pa tudi, da vam ni več potrebno hoditi po poti kakršnega koli trpljenja. Ni se več potrebno učiti spiritualnosti, hoditi na vse možne delavnice za iskanjem novih metod za odkritje, kdo ste in s kakšnim namenom ste tukaj; Tako kot sem to počela jaz, dokler nisem spoznala, da je bila vse to samo distrakcija. V resnici je vse tako preprosto in tako čudovito, da se z besedami ne da opisati.

Akademija Utelešene Zavesti ™

Opis delavnice:

S to delavnico vam nudim nekakšno “bližnjico in lažjo pot” do odgovorov na ti dve vprašanji. No, oba odgovora seveda že veste, sta že v Vas. Jaz vas bom samo spomnila, da veste in vas vodila.

Na delavnici vam bom, samo da zadovoljimo vaš um, podala nekaj osnov, informacij o zavesti, energiji, o moči – kaj moč v resnici sploh je.

Preko mentalnih informacij in definicij se ne da spoznati in dostopiti do Sebe. Potrebno je to začutiti, izkusiti – zato bomo šli onkraj uma, časa in prostora, ter si nato dovolili izkušnjo.

Izkušnjo, kjer boste izkusili, ponovno spoznali in začutiti Sebe, kar v resnici ste. Odgovora na ti dve vprašanji bosta prišla sama od sebe do Vas. Od Vas. Vsak bo to izkusil na svoj unikaten način in ne bo tako kot bi pričakovali, da bo.

V uvodnem in zaključnem delu delavnice bom na voljo tudi za vaša vprašanja.

Delavnica bo trajala 2 uri. Vmes bomo imeli 15 minutni odmor. Poskrbljeno bo za slane in sladke prigrizke, vodo, kavo in čaj.

Ni pomembno, kje v vašem procesu – na vaši poti do sprejetja Sebe – Spoznanja ste. Je sedaj čas? Ste pripravljeni? 😉

Hvala in Dobrodošli!

 
  • Delavnico bom vodila: Tamara Trebše. 
  • Gosti delavnice: Vaše Esence.
  • Termin:
  • SOBOTA 23. julija 2022. – od 9.00 do 11.00 ure.
  • PONEDELJEK 25. julija 2022. –  od 19.00 do 21.00 ure.
  • Trajanje: 2 uri.
  • Lokacija: Ljubljana (točni naslov vam sporočim naknadno ob vaši prijavi).
  • Donacija: 25 €.

Število prostih mest je omejeno.

Obvezne prijave! 


 

Doba Sebe

Akademija Utelešene Zavesti ™


Delite naprej ...