Je sedaj mogoče čas tudi za vas, da končno rečete DOVOLJ in postavite sebe in svoje življenje na prvo mesto? Je sedaj čas, da nehate skrbeti samo za druge, za vse ostalo? Je sedaj čas, da nehate biti zadovoljni samo z drobtinicami, ki ostanejo in če ostanejo?

Tukaj sem za vas, da vam stojim ob strani in imam vaš “hrbet”. Na osebni seansi boste začeli kreirati življenje po svoje, z facilitiranjem, pogovorom, skupaj s pomočjo Access Bars® tretmajev, energijskih telesnih procesov in ostalih terapij, bomo skupaj ozavestili in odstranjevali vse, kar vas omejuje in ne dovoli sprememb, za življenje, ki si ga želite.

Odprli se boste zavedanju, zaznavanju, prejemanju in sobivanju z vašim telesom.  Vse je mogoče! Vse lahko spremenite, samo voljni morate biti si to izbrati. Izbrati končno ZASE!!! Kdo bo poskrbel za vas, če ne vi sami?! Ko izberete sebe, življenje, ko ste VI, to kar v resnici ste, ste največji doprinos in sprememba za cel planet, za vse in vsakega okrog sebe, pa če se tega zavedajo ali ne. Takrat vam vse začne služiti, vse vam stoji ob strani, vas podpira, vam je hvaležno.

Individualne seanse potekajo kot osebna srečanja ali osebno online, preko spleta ali telefonske povezave, na daljavo.

Namenjene so vsem vam, ki še vedno “iščete” sebe, ki si želite spremeniti in izboljšati določeno področje vašega življenja, kI ne deluje tako kot veste, da bi lahko.

Zaživeli boste novo življenje, ki si ga nikoli niste mogli niti predstavljati – če si boste to izbrali.

Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno.®

Preverjeno …