private-session

Kaj če lahko zaživite popolnoma novo življenje, ki si ga nikoli niste mogli niti predstavljati? Kaj če je lahko resnično vse mogoče?

Ni pomembno, katero seanso si boste izbrali, prosim bodite v vedenju, da nisem jaz tista, ki bo spremenila in rešila vaše probleme in težave, ali spremenila stvari v vašem življenju, za katere si želite spremembe.

Ne bom spreminjala  ali “popravljala” ničesar namesto vas.

Med seansami sem popolnoma prisotna z vami in z vsem kar ste, brez ločevanja in absolutno brez sojenja vas ali vaših izbir. Jaz bom vse kar sem in uporabila bom popolnoma vse, karkoli bo potrebno in karkoli bo delovalo za vas v tistem trenutku.

“Pokazala” vam bom potenciale in možnosti, katere lahko izberete, če boste voljni in si boste to dovolili. Prosim bodite v vedenju, da SAMO VI lahko spremenite kar ne deluje več za vas, če si to izberete in dopustite.

Je samo vaša voljnost, izbira – VAŠA IZBIRA in VAŠE DOPUŠČANJE, da se zgodi sprememba.

Izberete lahko:

  • Osebne seanse (osebna srečanja), ali seanse na daljavo.

Seanse na daljavo potekajo preko telefona ali  online, preko internetne povezave – email pošte, Zooma, Skyp-a itd., odvisno od okoliščin in vaših želja.

Seanse na daljavo so enako čudovite in učinkovite kot osebna srečanja.

Prednosti seans na daljavo:

Potekajo podobno kot osebne seanse – osebno srečanje in prinašajo številne prednosti. Omogočajo dostop po vsem svetu in zmanjšujejo potrebo po potovanjih, kar je še posebej dragoceno za osebe, ki so fizično preveč slabe za potovanje, majhne otroke ali za tiste, ki nimajo prevoza. Med seanso se lahko sprostite v udobju svojega doma in tako tudi prihranite na času in denarju, ker vam fizično ni potrebno oditi nikamor.


Access Consciousness® seanse – tretmani: