slovo-individualno-s-Tamaro

SLOVO

Kaj če bi si dovolili biti v popolnem sočutju do drugih ljudi = Sebe? Biti v sočutju je popolno spoštovanje vsake njihove izbire = svoje izbire, odločitev brez kakršnegakoli sojenja! 

Spoštovanje njihove izbire; tudi če si izberejo slovo – smrt.

Kaj če v resnici nikoli ne umremo? Kaj če zapustimo samo naše fizično telo?

Bi vam bilo pri srcu lažje, če bi ozavestili, da umre samo fizično telo in da je Duša – Bitje osebe nesmrtno? Da jo lahko vedno energijsko čutite, čutite objem, ljubezen, dotik… komunicirate z njo, če si to izberete.

Toliko nepotrebnega trpljenja in mučenja samega sebe, ko pa je lahko drugače… za osebo, ki si želi oditi, pa si tega zaradi različnih razlogov ne more izbrati, oziroma ni v zavedanju, da ima možnost, da lahko izbere. 

OPOMBA:

Nikoli ne vplivam na izbiro osebe – Duše! Jaz ji samo pokažem možnosti, kaj lahko izbere in da lahko izbere. Sem v svoji popolni prisotnosti z osebo in njeno Dušo – Bitjem. Vse ostalo je odvisno od njene izbire.

Sem v svoji popolni prisotnosti z Dušo – Bitjem:

  • bolne, umirajoče osebe, ki ni prisotna v tej realnosti, ki je v komi, ki si želi zapustiti telo, pa zaradi strahu pred smrtjo, krivde, slabe vesti, da bo zapustila svoje bližnje, da ni še vsega storila kar bi morala, zaradi raznoraznih obljub, priseg, neizpovedanih besed, obtožb same sebe, krivice, ki ji je bila storjena, ki jo je storila drugim ali zaradi katerega drugega razloga, ki jo še veže s to realnostjo, tega ne izbere – ne ve, da lahko izbere.

Hvala Janez

  • oseb, ki so zaradi raznoraznih zdravstvenih okoliščin, bolezni, nesreč… v komi, ali so zaradi drugih okoliščin neprisotni v tej realnosti in se ne morejo verbalno pogovarjati z vami.
  • Pokažem jim, da imajo možnosti izbire, da ni pravilne ali napačne izbire, da imajo svobodno voljo in da se lahko odločijo in izberejo življenje ali odhod iz telesa.

V kolikor si oseba ponovno izbere življenje, se začne vse spreminjati in zdravstveno stanje se lahko zelo hitro spremeni na bolje, telo se prenovi. 

  • Predajam vam njihova sporočila.
  • Na razpolago sem sorodnikom osebe, če želijo pogovor ali kasnejšo pomoč pri komunikaciji z njimi, če je njihova izbira odhod.

Vedno sem s teboj..

Vsaka takšna izkušnja je unikatna, neprecenljiva. Ganjenost in hvaležnost, ko oseba lahko izbere, kar pač izbere. Vse je samo izkušnja in vse samo je.

V kolikor imate kakršnekoli pomisleke v zvezi s tem kar počnem, da je narobe, da se prikrade nekakšna krivda v vaše misli, da boste vi odgovorni, če si oseba izbere oditi…

Tudi vi imate izbiro in nobena izbira ni pravina ali napačna. 😉


  • Termin in lokacija: Po dogovoru.
  • Trajanje srečanja: Odvisno od situacije. Po dogovoru.
  • Donacija: 50 € na uro.


Doba Sebe

Akademija Utelešene Zavesti ™


Delite naprej ...