resnična-svoboda

Resnična Svoboda

Onkraj trpljenja v Resnično Svobodo. 

Moja pot ni bila vedno posejana z rožami, a vendar mi je uspelo. Osvobodila sem se. Prišla sem do konca poti in našla to, po čemur sem hrepenela in kar sem toliko časa iskala. Našla sem Sebe. In ni to, kar si mislite ali si predstavljate, da je.

Vse, kar boste slišali na mojih delavnicah, osebnih srečanjih ali prebrali v mojih zgodbah, je popolnoma naravni proces, ki ga bo slej kot prej izkusil vsak. Če ne v tem življenju pa v enem od prihodnjih.

Proces, ki se začne z Pred-prebujanjem. Sledijo Prebujanje in ostala obdobja, vse do tako imenovanega Spoznanja – Mojstrstva. Ko spoznaš – se spomniš – kdo v resnici si in sprejmeš in ljubiš Sebe v celoti.

Spremeni se popolnoma vse. Sploh se ne da vsega opisati z besedami, potrebno je to izkusiti in potem to živiš.

Energije ne iščeš več izven sebe. Veš, da je energija tvoja, da ti streže in da vse pride k tebi, da je že vse tukaj in zdaj. Zamenjajo se perspektive, pogledi na vse stvari. Zavestno veš, da si kreator – scenarist, glavni igralec in opazovalec svoje igre, zgodbe, izkušnje. Sprejmeš odgovornost za popolnoma vse, kar se ti zgodi v življenju, za dobre in slabe situacije in stvari. Ne igraš več vloge žrtve. Ne kriviš več ničesar ali nikogar.

Življenja ne gledaš več skozi očala sodbe, kaj je prav in kaj narobe. Greš onkraj sodbe, onkraj dualnosti in končno začneš uživati življenje na način, ki si ga ne bi mogel/a nikoli predstavljati in še veliko več, ko si dovoliš biti v brezčasju.

Predvsem bi rada poudarila to, da ni potrebno več hoditi po težki in naporni poti procesa. V Novi energiji je vse resnično enostavno. Samo dovoliš. Dovoliš kaj?

Sebe!

Ni potrebno ničesar procesirati, popravljati, ker resnično ni nič narobe. Nikoli ni bilo. Ni potrebno več hoditi v preteklost in čistiti vzorce, karmične vezi in podobno. Ni se potrebno več ukvarjati z nihali, angeli, vedeževalkami, obredi, mantrami, vprašanji, regresijami, z raznoraznimi telesnimi procesi in terapijami –  hoditi drugam po energijo. Samo seveda, če se s tem želite še vedno igrati.

Tudi jaz sem se ukvarjala z zgoraj omenjenimi stvarmi Nove dobe, tako kot nekateri pred mano, ki so dovolili Spoznanje. A resnično tega ni več potrebno početi.

Jaz sem Tukaj. Živi dokaz, da se da priti do konca poti in da lahko še ostanete tukaj in uživate življenje v resnični svobodi. Lahko povem, da niste sami, da niste edini in predvsem, da niste nori, če ste že v tem procesu in se vam dogajajo čudne, nelogične stvari.

Lahko vam olajšam vašo pot do enosti Sebe in do do spoznanja, da ste utelešena Zavesti, če si to seveda izbirate v tem življenju.

O meni

Doba Sebe

Akademija Utelešene Zavesti ™

 


Delite naprej ...