kava-s-Tamaro-individualno

KAVA S TAMARO

Bi se radi pogovarjali o svojih “problemih,” življenju sproščeno, brez občutka in perspektive, da ste samo učenec – učenka, ki nečesa ne zna, ne ve, ni dovolj dober/a ali, da ste celo naredili nekaj narobe? Brez pogleda in občutka, da sem samo jaz učiteljica, ki bo popravila in rešila vaše tegobe?

Kaj če bi razširili svojo človeško zavest in spoznali, da ste tudi vi učitelj/ica in istočasno učenec – učenka? Tako kot sem oboje tudi jaz.

Kava s Tamaro – ima širši pomen. Gre za individualno srečanje lahko na kavi ali drugi pijači pri meni ali pri vas doma, v lokalu, na sprehodu, v naravi…

Z dejansko kavo ali brez nje, se sproščeno pogovarjamo o stvareh, ki pridejo na površje. Verjemite, da bomo ozaveščali in se pogovarjali točno o zadevah, ki so najbolj primerne za vas v tistem trenutku, v vaši realnosti in zame v moji.

Ugotovili boste, da ste na primer hoteli govoriti o določeni stvari, pa je pogovor nanesel na drugo zadevo, kjer ste prišli potem do določenega spoznanja in se je tista primarna stvar, ki ste jo imeli prej v glavi, rešila sama od sebe.

Lahko boste opazili, da med našim druženjem, pogovoru in odpiranjem Zavesti, ne bomo v isti dimenziji kot ostali ljudje, če bodo seveda takrat prisotni. Ustvarili si bomo svojo dimenzijo – realnost.

Nekako nas ne bodo opazili. Sigurna sem, da se vam je to že kdaj zgodilo, (čeprav mogoče vaš um ni imel pojma, kaj se dogaja), ko niste bili prisotni samo v tej fizični realnosti, ampak še kje drugje.

Ta individualna srečanja – “Kava” s Tamaro – sem začela redno prakticirati v začetku Corone in so postala najbolj pogosta in najbolj priljubljena od vseh ostalih drugih srečanj. 

Ni pomembno, kje v vašem procesu – na vaši poti do sprejetja Sebe – Spoznanja ste. Je sedaj čas? Ste pripravljeni? 😉

Hvala in Dobrodošli!


  • Termin in lokacija: Po dogovoru.
  • Trajanje srečanja: 1 uro, z možnostjo podaljšanja.
  • Donacija: 30 € na uro.


Doba Sebe

Akademija Utelešene Zavesti ™


Delite naprej ...