sam-s-sabo-individualno-s-Tamaro

SAM/a S SABO

Biti sam/a s sabo? Kaj to pravzaprav pomeni in kako zgleda? Mogoče pa ni to to, kar si predstavljate, da je?

Vabim vas na krajši sprehod do prve klopce v parku, kjer boste ob meni, z mojo prisotnostjo in mojim vodenjem izkusili – začutili, kako je biti v svoji enosti s samim seboj.

Biti sam/a s sabo ni samo biti sam/a na klopci in brati knjigo ali na kavču sam/a gledati najljubši film itd. Je že res, da ste si vzeli čas samo zase in počnete kar vam je všeč; res pohvale vredno, vendar je branje knjige in gledanje najljubšega filma lahko nekakšna distrakcija, da niste v popolnosti sami s sabo. 

Kaj pa če bi odložili knjigo in ugasnili televizijo? Bi si lahko dovolili in upali biti sami s sabo? Brez debat s svojim umom? Brez načrtovanja prihodnosti, kaj je potrebno še narediti in brez premlevanja preteklosti in bežanja pred lastno temo, svojimi demoni in užaljenimi, besnimi aspekti, ki si samo želijo nazaj domov?

Je to sploh izvedljivo? Je to mogoče?

JA je! Sploh ni dolgočasno in ni tako težko, kot si mogoče mislite in predstavljate, da je. Seveda je pa odvisno, kje se nahaja vaša Zavest.

Ko si resnično dovolite biti čisto sami s seboj v sprejemanju Sebe in ljubezni do Sebe, je nekaj najlepšega, kar lahko izkusite in posledično to tudi živite. Spoznate kaj prisotnost zares pomeni. Ko niste v preteklosti, niste v prihodnosti in tudi v tako popularnem – umskem zdaj trenutku niste. Ste VSE na enkat zdaj in tukaj.

Potem ste lahko v množici ljudi in hkrati sami s seboj. Nikoli več ne boste iskali družbe, zato ker bi vam bilo sami/samemu dolgčas. Iskali si boste družbo, ko si boste to izbrali in želeli, ne pa iz potrebe, da ne bi ostali ali bili sami.

Vaš um si vse to seveda razlaga po svoje, ker enostavno ne more razumeti mojih besed. To so res samo besede. Potrebno je vse to izkusiti, začutiti, da bi lahko spoznali o čem govorim.

Ni pomembno, kje v vašem procesu – na vaši poti do sprejetja Sebe – Spoznanja ste. Je sedaj čas? Ste pripravljeni? 😉

Hvala in Dobrodošli!

  • Termin in lokacija: Po dogovoru.
  • Trajanje srečanja: 1 uro, z možnostjo podaljšanja.
  • Donacija: 50 € na uro.


Doba Sebe

Akademija Utelešene Zavesti ™


Delite naprej ...