Akademija-Utelešene-Zavesti-prejšnja-življenja-delavnica-s-Tamaro

PREJŠNJA ŽIVLJENJA – delavnica s Tamaro


Čeprav je tema delavnice o prejšnjih življenjih, ne bomo izvajali na delavnici nikakršne regresije, nobenih obredov ali tuljenja v luno. Ni potrebno. Lepota Nove energije in Dobe Sebe je enostavnost.

Dobrodošli Doma

Akademija Utelešene Zavesti ™

Opis delavnice:

Delavnica bo potekala v treh delih.

  • V prvem delu bomo govorili o prejšnjih življenjih. Kaj to pomeni za vas, če si resnično izbirate integracijo vaših prejšnjih življenj, kaj so prejšnja življenja in kateri del vas v resnici so.

Na delavnici ne bomo procesirali ali popravljali prejšnjih življenj, njihovih izkušenj, njihovih aspektov, ker ni popolnoma nič zlomljeno, pokvarjeno, napačno ali narobe z njimi.

Dobili boste jasnost in spoznali, da veliko prepričanj, vzorcev, strahov ni vaših, ampak ste jih samo vzeli za svoje in jih nosite na hrbtu tega življenja.

Ko enkrat ozavestite vse to, spoznate, da res ni treba spreminjati ali procesirati ničesar. Veste, da se je določen vzorec, vloga, prepričanje dogajalo v nekem prejšnjem življenju in se prenašalo iz življenja v življenje. Samo odločite se, da ga ne boste več uporabljali, ker to ni iz tega življenja, seveda, če vam ne ugaja več.

  • V drugem delu delavnice je na vrsti srečanje z vašimi prejšnjimi življenji in njihova integracija.

Ne bomo potovali nazaj v času. Dovolili si bomo izkušnjo onkraj časa in prostora, ker vsa vaša prejšnja življenja so že tukaj in zdaj. Čakajo, da boste pripravljeni, da jih srečate, ozavestite in sprejmete. Bolj preprosto povedano – Ozavestite in sprejmete Sebe.

Da si jih dovolite začutiti, pogledati v oči brez kakršnekoli sodbe, ne glede na to kakšne vloge so igrali v svojih življenjih. Popolnoma brez sodbe, ker s sojenjem in zavračanjem njih, sodite in zavračate samo Sebe.

  • V tretjem delu delavnice boste spoznali kako lahko po integraciji – sprejetju, potem še globje spoznavate vaša prejšnja življenja in se z njimi družite.

Med delavnico bom na voljo tudi za vaša vprašanja.

Delavnica bo trajala 3 ure. Vmes bomo imeli 15 minutni odmor. Poskrbljeno bo za slane in sladke prigrizke, vodo, kavo in čaj.

Ni pomembno, kje v vašem procesu – na vaši poti do sprejetja Sebe – Spoznanja ste. Je sedaj čas? Ste pripravljeni? 😉

Hvala in Dobrodošli!

PRIPOROČILO, NE PA POGOJ ZA UDELEŽBO!

Za večjo jasnost pri delavnici Prejšnja življenja, priporočam, da se najprej udeležite delavnic: Kdo sem? Zakaj sem tukaj? in Zavesten dih – Dopuščanje.

  • Delavnico bom vodila: Tamara Trebše.
  • Gosti delavnice: Vaša prejšnja življenja.
  • Termin:  SOBOTA 30. julija 2022.
  • Trajanje: 3 uri – od 9.00 do 12.00 ure.
  • Lokacija: Ljubljana (točni naslov vam sporočim naknadno ob vaši prijavi).
  • Donacija: 40 €.

Število prostih mest je omejeno.

Obvezne prijave!


Doba Sebe

Akademija Utelešene Zavesti ™


Delite naprej ...