Ljubiti-Sebe

LJUBITI SEBE

Dragi človek ustavi se in začuti! Lahko nehaš hrepeneti in brezupno iskati ljubezen vsepovsod izven Sebe. Ljubezen tvojega življenja je s tabo – v tebi je vedno bila, a je nisi opazil. Tvoja duša dvojčica, tvoja izgubljena ljubezen, ljubezen tvojega življenja –  ni nihče drug kot TI!

In ni to, kar ti misliš da je. Je nekaj kar te bo pripeljalo do globoke ganljivosti, do solz v tvojih očeh. Zjokal se boš kot mali otrok, ko boš spoznal, da nisi bil nikoli zares ločen od Svoje ljubezni, od Sebe.

To je bila samo izbira in samo izkušnja. Vedno si globoko v sebi vedel, da se bo slej kot prej ta izkušnja tudi končala in se boš dragi Človek, brez sramu, brez krivde in brez ponižnosti odprl in obrnil nazaj k Sebi. Ker to si Ti.

Dragi Človek, lahko prenehaš z iskanjem in spoznaš, da si ti tvoja Duša in veliko več. Si suverena Duša v svoji enosti. Si pripravljen, da se prepustiš objemu svoje ljubezni in dopustiš in prejmeš to ljubezen? Prejmeš Sebe?

Mogoče postopoma, ker to ni nekaj, kar si kdaj koli ali kadarkoli kje prebral ali slišal. Nisi mogel, ker se ne da opisati z človeškimi besedami. Je na začetku preobremenjujoče, ker je brezpogojna ljubezen, katere nisi mogel nikoli od nikogar čutiti. Je tudi ne moreš, ker brezpogojna ljubezen ne prihaja izven tebe. Ničesar ni izven tebe, dragi Človek.

Ja je boleče, ker misliš, da nisi vreden te ljubezni, da nisi vreden samega Sebe kar v resnici si, zaradi krivde, ki je zakopana v tvoji temi.

Vreden si, dragi Človek! Vreden SEBE!

Nikoli nisi storil popolnoma nič narobe, nisi napačen! Si enostavno čudovit! Si vedno bil v očeh ljubezni tvojega življenja!

V očeh tvoje Duše – v Tvojih očeh draga Duša!

In sedaj je čas, če si to izbereš. Da sprejmeš Sebe, da nehaš izbirati trpljenje v kakršnikoli obliki. Res ni potrebno.

Lahko spustiš krivdo, sprejmeš odpuščanje od svoje največje ljubezni. Ne od boga, vesolja izven sebe. Temveč od Sebe, ker ti si sam svoj Bog!


No, dragi Človek si pripravljen sprejeti Sebe kar v resnici si, ljubiti Sebe v celoti in si dovoliti biti ljubljen od Sebe

Vse te besede niso naučene ali prepisane iz kakšne knjige. To nikakor ni kliše. Je resnično in mogoče tudi zate.

Jaz sem si to dovolila in živim v brezpogojni ljubezni od Sebe in do Sebe.

Torej, dragi Človek, a si pripravljen? 😉

Tamara

LJUBIM SEBE

Onkraj dualnosti in sodbe

Doba Sebe

Akademija Utelešene Zavesti ™


Delite naprej ...