oh-be-ahn

Oh-Be-Ahn

Drage Shumbre,

to objavo sem napisala s hvaležnostjo in v čast mojima dragima prijateljema, Shumbrama in Mojstroma, Poloni in njenemu fantu Sebastjanu.

Čeprav sta večkrat dejala, da bosta ostala, sta se držaje se za roke, vrnila domov v oceana svojih Duš.

Bila sta zaljubljena. Sledila sta svojemu srcu in vedenju, ne glede na vse. Pri tem sta se nenehno podpirala in navdihovala drug drugega. Obema je uspelo. Dovolila sta svoje Spoznanje.


Draga Polona in Sebastjan,

spoštujem vajino izbiro. Zelo sem vama hvaležna, da sta se igrala z mano v tej resničnosti – dragi Duši, hvaležna sem vama za vajino zavest – svetlobo, ki sije na mojo Dušo. 

Pogrešala vaju bom tukaj. Vajine objeme, naš smeh, neprecenljive trenutke, ki smo jih preživeli skupaj, ter navdihujoče izkušnje in zgodbe o zavesti in energiji, ki smo si jih delili. Toliko lepih zgodb vsakič, ko smo se srečali.

Če se ne motim, sem zdaj jaz na vrsti, da vama povem zgodbo. Za vaju imam zgodbo, tokrat kratko, vse pa se je začelo z vajinim odhodom na drugo stran.

Skozi solze in neizmerno praznino, ki sem jo čutila v sebi, sem po dveh dneh končno spoznala, da sta mi z vajinim odhodom ponovno doprinesla, kot že velikokrat prej.

Strašna osamljenost in žalost ob izgubi dveh, meni zelo dragih prijateljev, sta mi navsezadnje pokazali, da vidva nista bila edina, ki ste odšla. Še nekdo je umrl. Tega nisem bil pripravljena spoznati, še vedno sem se branila in se pretvarjala, da se dogaja nekaj drugega.

Vajin odhod, draga Polona in Sebastjan, je odražal smrt moje identitete. Naj se sliši še tako noro.

Ja, Tamara, moja identiteta je umrla. Moja identiteta, ki sem jo s perspektive Mojstra tako zelo ljubila in sem se je še vedno poskušala oklepati. Po tem spoznanju sem bila pripravljena v celoti, dokončno objeti in sprejeti novo Sebe, Vse, kar Sem in to zdaj v popolnosti tudi živeti.

Draga Polona, dragi Sebastjan, Hvala! Rada vaju imam, zabavajta se in ne pozabita pripraviti sira in vina, ko pride moj čas. Do takrat se pa vidimo v drugih realnostih, z delom mene, ki bo pa še vedno ostal tukaj.

Doba Sebe

Akademija Utelešene Zavesti ™

 

Delite naprej ...