tamara-contact

    Kontaktni podatki:

KAJ TI VEŠ  Tamara Trebše s.p. Poklukarjeva 27, 1000 Ljubljana, SLOVENIJA

E-pošta: info@tamaratrebse.si

Telefon: +386 70 806 512

Če imate kakršnokoli vprašanje, komentar ali bi enostavno radi nekaj podelili z mano, me prosim kontaktirajte preko spodnjega kontaktnega obrazca.

Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

Prijave in naročila na katerokoli mojo osebno storitev ali delavnico, so možne poleg kontaktnega obrazca tudi preko telefona.

  Ime in priimek: (obvezno)

  E-pošta: (obvezno)

  Telefon:

  Zadeva: (obvezno)

  Vaše sporočilo:

  Prijava na e-novice: (obvezno)

  Strinjam se Politiko varovanja zasebnosti (GDPR).

  In kje me najdete?

  Salon z lepim ambientom, v lepo urejeni, zeleni okolici z več parkirišči, se nahaja v pritličju bloka na Viču – Ljubljana, na Poklukarjevi ulici 27. Vhod je na zadnji strani stavbe. Natančno opisani dostopi iz vseh smeri so pod zemljevidom..

  Dostop iz smeri (AC) Ljubljana – Vič

  Obvoznico zapustite na izvozu Vič in prečkajte Tržaško cesto, nadaljujete naravnost vse do Hoferja, ki bo na vaši desni strani. Tam zavijete desno in po Cesti na Brdo, nadaljujete naravnost skoraj do semaforja, kjer nekaj metrov pred njim in pred stavbo z napisom PKK, na vaši desni strani, zavijete desno na parkirišče.

  Dostop iz smeri Ljubljana – center

  Iz centra se po Tržaški cesti se peljete naravnost, mimo majhnega Petrola na vaši desni, do prvega semaforja, (na vaši desni strani bo Kekec bar, pred vami desno viška gimnazija), zavijete desno, naravnost čez železniško progo do semaforja, zavijete levo in nato spet naravnost. 

  Pri naslednjem semaforju nadaljujete naravnost, na vaši levi strani boste opazili NLB, Mercator in nato pizzerio Azur. Pri naslednjem semaforju zavijete levo na Poklukarjevo ulico, kjer je možno parkiranje ob cesti.

  Lahko parkirate tudi na večjem parkirišču. Namesto, da zavijete levo pri semaforju, nadaljujete naravnost čez semafor in potem takoj za stavbo, na vaši levi strani, na kateri je napis PKK zavijete levo na parkirišče.

  Dostop iz smeri (AC) Ljubljana – Brdo

  Obvoznico zapustite na izvozu Brdo in nadaljujte naravnost čez križišče in mimo križišča za hotel Mons, naravnost čez semafor, mimo Tehnološkega parka vse do drugega semaforja, (čez cesto bo pred vami Hofer), kjer zavijete levo in po Cesti na Brdo, nadaljujete naravnost skoraj do semaforja, kjer nekaj metrov pred njim in pred stavbo z napisom PKK, na vaši desni strani, zavijete desno na parkirišče.

  Prevoz z ljubljanskim mestnim avtobusom

  Lahko si izberete tudi vožnjo z mestnim avtobusom št. 14, kjer izstopite na avtobusni postaji Jamnikarjeva.