Kaj lahko ustvarimo in spremenimo skupaj?

Kakšne možnosti onkraj te realnosti so nam na voljo, na katere nikoli sploh nismo pomislili?

tamara-trebse
KONTAKTNI PODATKI
  • KAJ TI VEŠ, Tamara Trebše s.p.
  • Poklukarjeva ulica 27, 1000 Ljubljana

KONTAKTNI OBRAZEC

Vesela bom vsakih vaših vprašanj, mnenj, naročil. Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času in storila največ kot lahko v danem trenutku.

Ime in priimek: (obvezno)

E-pošta: (obvezno)

Telefon: (obvezno)

Zadeva: (obvezno)

Vaše sporočilo:

Strinjam se Politiko varovanja zasebnosti (GDPR).

In kje me najdete?

Salon z lepim ambientom, v lepo urejeni, zeleni okolici z več parkirišči, se nahaja v pritličju bloka na Viču – Ljubljana, na Poklukarjevi ulici 27. Vhod je na zadnji strani stavbe.

Dostop iz smeri (AC) Ljubljana – Vič

Obvoznico zapustite na izvozu Vič in prečkajte Tržaško cesto, nadaljujete naravnost vse do Hoferja, ki bo na vaši desni strani. Tam zavijete desno in po Cesti na Brdo, nadaljujete naravnost skoraj do semaforja, kjer nekaj metrov pred njim in pred stavbo z napisom PKK, na vaši desni strani, zavijete desno na parkirišče.

Dostop iz smeri Ljubljana – center

Iz centra se po Tržaški cesti se peljete naravnost, mimo majhnega Petrola na vaši desni, do prvega semaforja, (na vaši desni strani bo Kekec bar, pred vami desno viška gimnazija), zavijete desno, naravnost čez železniško progo do semaforja, zavijete levo in nato spet naravnost. 

Pri naslednjem semaforju nadaljujete naravnost, na vaši levi strani boste opazili NLB, Mercator in nato pizzerio Azur. Pri naslednjem semaforju zavijete levo na Poklukarjevo ulico, kjer je možno parkiranje ob cesti.

Lahko parkirate tudi na večjem parkirišču. Namesto, da zavijete levo pri semaforju, nadaljujete naravnost čez semafor in potem takoj za stavbo, na vaši levi strani, na kateri je napis PKK zavijete levo na parkirišče.

Dostop iz smeri (AC) Ljubljana – Brdo

Obvoznico zapustite na izvozu Brdo in nadaljujte naravnost čez križišče in mimo križišča za hotel Mons, naravnost čez semafor, mimo Tehnološkega parka vse do drugega semaforja, (čez cesto bo pred vami Hofer), kjer zavijete levo in po Cesti na Brdo, nadaljujete naravnost skoraj do semaforja, kjer nekaj metrov pred njim in pred stavbo z napisom PKK, na vaši desni strani, zavijete desno na parkirišče.

Prevoz z ljubljanskim mestnim avtobusom

Lahko si izberete tudi vožnjo z mestnim avtobusom št. 14, kjer izstopite na avtobusni postaji Jamnikarjeva.