Ali vaše življenje ni čisto takšno kot bi ga želeli? Ga želite izboljšati, ga spremeniti? Želite več? Kaj če že ves čas VESTE, da je mogoče imeti drugačno resničnost, boljše življenje, več vsega, več SEBE?

tamara-trebse
Tamara Trebše

Ni pomembno zaradi katerega razloga ste si izbrali ravno mojo spletno stran. Vi že VESTE! Vi VESTE veliko več kot ste si kdajkoli sploh lahko predstavljali. Kaj če ste vedno vse vedeli, vendar so omejitve te resničnosti to vedenje nekako zakrile?

Kaj če nehate iskati to kar želite vsepovsod okrog sebe, kaj če je vse to kar iščete že v vas, že tukaj? Kaj če ste vi sami zemljevid in formula do vsega kar veste, da je mogoče? In kaj če je življenje ena sama zabava?

Naše edino “poslanstvo” na Zemlji je, da se zabavamo! Kaj če se z čisto vsako kreacijo “dobro ali slabo” nas in našega življenja v resnici noro zabavamo, pa tega sploh ne ozavestimo? Se sliši čudno? Nemogoče, da bi se zabavali v grdih, zoprnih situacijah? Vprašajte se! Resnica, se zabavam, ko si to kreiram? In prosim, ne iščite odgovorov v glavi… Zaznavajte energijo, zaznavajte energijski odgovor.

Nič ni logično, vse je samo energija. In čisto vse lahko spremenimo, seveda če smo voljni to izbrati… in biti ta energija. Vse je tako zelo preprosto, samo mi zelo radi kompliciramo. Verjemite, da sem še pred nekaj meseci tudi jaz zelo rada komplicirala stvari, da mi slučajno ne bi bilo dolgčas, če bi vse bilo lahkotno in enostavno. Pa vedno manj kompliciram in veliko bolj uživam v kreiranju mojega življenja onkraj te realnosti. Sledim sebi, svoji lahkotnosti, svojemu vedenju… Se vam sanja o čem govorim?

gary-in-dainMeni se je življenje odkar se ukvarjam z Accessom Consciousness® korenito spremenilo na vseh področjih. Spremenila sem se jaz! Ponovno sem odkrila radost in lepote življenja. Ozavestila sem nebesa na Zemlji. Popolnost vsakega trenutka…

In ne konča se tukaj, to je šele začetek norega raziskovanja, kreiranja drugačne realnosti, onkraj te realnosti, kjer ni sodb, ni omejitev, kjer nemogoče postane mogoče…

Kjer zaživijo čisto vse pravljice…

Našla sem samo sebe, mojo drugo polovico sebe in mojega najboljšega prijatelja – moje telo. Hvala Access Consciousness®, hvala sebi, da nisem nikoli obupala in nehala izbirati sebe!

Ni bilo vedno z rožicami posejano, a sem uporabljala Accessova orodja, ki so sedaj enostavno postala del mojega življenja, prav tako Accessove knjige, ki jih prebiram vedno znova in vsakič ozavestim nekaj novega.

Udeležujem se Access seminarjev v tujini, vsake delavnice osebne rasti, kamor me odpelje moja lahkotnost in vedenje, tudi če niso v sklopu Accessa, raznorazne meditacije, pogovori z angeli, regresija, šamanski bobni… vse kar prižge luč v meni in mi poda novo puzlo za v mojo sestavljenko.

Tako jaz delujem. Taka sem. In čisto vsak ima svoj način zbujanja, ozaveščanja, svojo pot in čisto vsak ve, kaj je njegova resnica. Smo kot popek vrtnice, ki se ob svojem času razvije v čudovit cvet.

Novembra 2015 sem jaz začela postopoma odpirati oči. Access Bars®, ostali Access telesni procesi in Temelji so me nežno popeljali v svet, na katerega sem, zaradi omejitev te realnosti pozabila, da obstaja.

Hotela sem več te čarobnosti, zato se je zaradi te moje izbire, moje življenje in jaz sama, začelo spreminjati. Počasi je odpadalo vse, kar mi ni več služilo, omejitve te resničnosti…

Sedaj se sploh ne spomnim več dobro kako je zgledalo moje “staro” življenje. Samo vem, da sem mislila, da sem srečna, pa v bistvu nisem bila. Bila sem neizprosno bitko z vsakdanjimi težavami, problemi, stresom, finančno luknjo in razočaranostjo nad svetom. Vedno mi je bilo pomembno, da bodo drugi srečni in zadovoljni, da naredim in igram vse mogoče vloge samo, da jim polepšam dan. Nase pa sem seveda pozabila, jaz nisem bila pomembna.

Vsako prosto minuto, ki mi je ostala, sem ponavadi izkoristila za to, da sem se zgrudila na sedežno in od utrujenosti zaspala… In naslednji dan se je spet vse ponovilo, vedno znova in znova. Ni bilo volje do ničesar, ni bilo volje do življenja na sploh, enostavno me ni bilo… bilo je samo utrujeno telo, brez izraza na obrazu…

Je sedaj mogoče čas tudi za vas, da končno rečete DOVOLJ in postavite sebe in svoje življenje na prvo mesto? Je sedaj čas, da nehate skrbeti samo za druge, za vse ostalo? Je sedaj čas, da nehate biti zadovoljni samo z drobtinicami, ki ostanejo in če ostanejo?

bodi-ti-spremeni-svetTukaj sem za vas, da vam stojim ob strani…, da vam z masažo polepšam dan, se z vami pogovorim, vam z telesnim procesom omogočim, da se pobližje spoznate s svojim čudovitim telesom ali vam z Accessovimi delavnicami ponudim prvi korak naprej k novemu začetku, spremembam, lepšemu življenju. Vse je mogoče! Vse lahko spremenite, samo voljni morate biti si to izbrati. Izbrati končno ZASE!!! Kdo bo poskrbel za vas, če ne vi sami?!

Ko izberete sebe, življenje, ko ste VI, to kar v resnici ste, ste največji doprinos za cel planet, za vse in vsakega okrog sebe, pa če se tega zavedajo ali ne. Ste sprememba za boljši svet, za našo čudovito Zemljo, ki tako radi pozabimo nanjo. Takrat vam vse začne služiti, vse vam stoji ob strani, vas podpira, vam je hvaležno. Kakšna sprememba ste lahko že s tem, da ste odprli mojo spletno stran? Kaj vse je mogoče?

Kaj bi bilo potrebno, da bi si dovolili narediti korak naprej? Kaj bi bilo potrebno, da bi izbrali radost, lahkotnost… izbrali ZASE, izbrali SEBE, izbrali ŽIVLJENJE, izbrali ČAROVNIJO in si ustvarili svojo lastno pravljico?

Kdaj, če ne zdaj?!