tvoja-tema-individualno-s-Tamaro

TVOJA TEMA

Ni se več potrebno bati teme – vaše teme, in se bojevati z njo ali proti njej. Kaj pa če tema ni to kar vi mislite in verjamete, da je? Že sama beseda – tema – in sploh omenjanje, da ste vi lahko poleg svetlobe tudi tema, je za večino ljudi, zelo občutljivo področje. 

Na vaši poti, v vašem procesu do sprejetja Sebe v popolnosti, se boste slej kot prej tudi vi, srečali z vašo lastno temo. Večje kot je upiranje težje je.

Ne boste sami. Ko boste pripravljeni, bom z vami prisotna in vas vodila v vašo temo. Preden si boste dovolili to izkušnjo ter samo integracijo, se bomo najprej pogovorili o temi, kaj tema sploh je, da pomirimo vaš um.

Tudi jaz sem zelo dolgo časa bežala pred svojo temo v strahu, da me ne bo dobila v svoje kremlje in pogubila. Kot otrok in najstnica sem molila k bogu, kasneje pa sem bila prepričana, da bom z dobrimi deli odgnala stran hudiča, demone in mogočnost teme. 

Bolj kot sem delala na sebi, se poglabljala vase, na moji poti do sprejetja Sebe, bolj se je stopnjeval trenutek, ko sem se bila primorana soočiti z lastno temo in vsem, kar sem v to temo vrgla sama.

Kar sem v svoji temi doživela, videla, čutila in slišala se je razvilo v izredno globoko, ne preveč lahko, a hkrati čudovito ter ganljivo izkušnjo, prežeto z brezpogojno ljubeznijo.

Bila sem v temi, v lastni temi. Čeprav sem se je dolgo otepala in se ji izogibala, sem se soočila z njo, spoznala, da ni to, kar sem mislila, da je in jo z odprtimi rokami sprejela.

Jaz sem svetloba in jaz sem tema.

Nista ločeni, ta fizična realnost jih je ločila in etiketirala. Obstajata ena v drugi. Ljubita se. Sta popolnoma ista energija, samo različa izraza le te.

Ni pomembno, kje v vašem procesu – na vaši poti do sprejetja Sebe – Spoznanja ste. Je sedaj čas? Ste pripravljeni? 😉

Hvala in Dobrodošli!

  • Termin in lokacija: Po dogovoru.
  • Trajanje srečanja: 1 uro, z možnostjo podaljšanja.
  • Donacija: 50 € na uro.


Doba Sebe

Akademija Utelešene Zavesti ™


Delite naprej ...