Kaj bi bilo potrebno, da bi si pogosteje izmenjali Access Bars® ali druge Access telesne procese? Bi dejansko lahko dobili krila???

Vabim vas, da se nam pridružite ob ponedeljkih popoldne ali četrtkih dopoldne, kjer si bomo na masažnih mizah izmenjali Access Bars®, druge telesne procese, ozaveščali, podirali zidove in omejitve, šli onkraj te realnosti, kjer nemogoče postane mogoče… če si dovolimo.

Enkrat mesečno je na programu tudi možen ogled izbranega filma Gaslight, Matrica, Limitless, Dr. Strange, It’s a wonderful life, Lucy, Avatar…

  • Trajanje: 3 ure
  • Ponedeljki od 18.00 do 21.00 v Ljubljani.
  • Četrtki od 08.30 do 11.30
  • Prispevek = 15,00 €. (v prispevek so vključeni slani in sladki prigrizki, voda)       
  • UGODNO! – Pripeljete s seboj še eno osebo, za vas samo 10,00 €. Z zakupom delavnic ste deležni posebnih akcij in ugodnostih. Paket 2 meseca (8x) delavnica Šepet teles (telesni procesi) + 5x Izmenjave samo 290 € (privarčujete kar 105,00 €). Z zakupom delavnic ste deležni posebnih akcij in ugodnostih. Kako je lahko še boljše kot to?

*Plačilo z gotovino ali z predhodnim nakazilom na TRR.   

Obvezne prijave!                                                      

Kakšen doprinos in sprememba smo lahko skupaj z našimi telesi in z Access Bars® izmenjavami za vse ljudi, za cel planet in za vse kar je?