vi-veste

VI VESTE

Ali vaše življenje ni čisto takšno kot bi ga želeli? Ga želite izboljšati, ga spremeniti? Želite več? Kaj če že ves čas VESTE, da je mogoče imeti drugačno resničnost, boljše življenje, več vsega, več SEBE?

tamara-trebse
Tamara Trebše

Ni pomembno zaradi katerega razloga ste si izbrali ravno mojo spletno stran. VI že VESTE! Kaj če VI VESTE veliko več kot ste si kdajkoli sploh lahko predstavljali? Kaj če ste vedno vse vedeli, vendar so omejitve te resničnosti to vedenje nekako zakrile?

Kaj če nehate iskati to kar želite vsepovsod okrog sebe, kaj če je vse to kar iščete že v vas, že tukaj? Kaj če ste vi sami zemljevid in formula do vsega kar veste, da je mogoče? In kaj če je življenje samo izkušnja? Ne dobra, ne slaba.. ampak samo izkušnja? Kaj če je vse samo IGRA?

Kaj če je naše edino “poslanstvo” na Zemlji, da se zabavamo, uživamo in izkušamo življenje?

Kaj če se z čisto vsako kreacijo “dobro ali slabo” nas in našega življenja v resnici noro zabavamo, pa tega sploh ne ozavestimo? Se sliši čudno? Nemogoče, da bi se zabavali v grdih, zoprnih situacijah? Vprašajte se! Resnica, se zabavam, ko si to kreiram? In prosim, ne iščite odgovorov v glavi… Zaznavajte energijo, zaznavajte energijski odgovor.

Nič ni logično, vse je samo energija. Kaj če čisto vse lahko spremenimo, seveda če smo voljni to izbrati… in biti ta energija. Popolnoma lahkotno in brez truda.

Vse je tako zelo preprosto, samo mi zelo radi kompliciramo. Verjemite, da sem jaz zelo rada komplicirala stvari, definirala vsako pikico, da mi slučajno ne bi bilo dolgčas, če bi vse bilo lahkotno in enostavno.

Se vam sanja o čem govorim?

Meni se je življenje odkar sem se začela zbujati in ko sem resnično izbrala življenje, sebe, zavedanje in lahkotnost, korenito spremenilo vse, na vseh področjih. Spremenila sem se jaz! Ozavestila sem nebesa na Zemlji, sebe in popolnost vsakega trenutka, vsake situacije…

Novembra 2015 sem jaz začela postopoma odpirati oči. Accessom Consciousness®, Access Bars®, ostali Access telesni procesi in orodja, so me nežno popeljali v svet, na katerega sem, zaradi omejitev te realnosti pozabila, da obstaja.

Udeleževala sem se Access seminarjev v tujini, vsake delavnice osebne rasti, kamor me je odpeljala moja lahkotnost in vedenje, raznoraznih meditacijah, pogovorih z angeli, kanaliziranja entitet, regresij, plesa in igranja šamanskih bobnov… vsega, kar je prižgalo luč v meni in mi podalo novo puzlo za v mojo sestavljenko.

Tako jaz delujem. Taka sem. In čisto vsak ima svoj način zbujanja, ozaveščanja, svojo pot in čisto vsak ve, kaj je njegova resnica in kdaj je čas!

Smo kot popek vrtnice, ki se ob svojem času razvije v čudovit cvet.

Hotela sem več te čarobnosti, zato se je zaradi te moje izbire, moje življenje in jaz sama, začelo spreminjati. Počasi je odpadalo vse, kar mi ni več služilo, omejitve te resničnosti…

In nehala sem iskati sebe..

Našla sem svoj dom – samo sebe in ozavestila, da je vse, kar sem vsa ta leta iskala vsepovsod  zunaj sebe, resnično v meni sami.

In ne konča se tukaj, to je šele začetek norega raziskovanja, kreiranja drugačne realnosti, onkraj te realnosti, kjer ni sodb, ni omejitev, kjer nemogoče postane mogoče…

Kjer zaživijo čisto vse pravljice…

Kaj bi bilo potrebno, da bi si dovolili izbrati nekaj čisto drugačnega?

Kaj bi bilo potrebno, da bi izbrali radost, lahkotnost… izbrali ZASE, izbrali SEBE, izbrali ŽIVLJENJE, izbrali ČAROVNIJO in si ustvarili svojo lastno pravljico?

Kdaj, če ne zdaj?!

Delite naprej ...