dusa-dvojcica

Hmmm, duša dvojčica???

Dolgo časa sem odlašala s to temo in sedaj je očitno čas, da par stvari, za katere zaznavam, da je lahkotno, da bo kreiralo več, bo doprinos, tudi napišem.

Vsi ste najbrž že slišali za duše dvojčice ali Twin flame… in mogoče o tem tudi veliko prebrali v različnih medijih, dobrega in slabega.

Jaz osebno v vse to nisem verjela preveč, dokler me zanimiva ”naključja” niso dobesedno prikovala na stol pred članek o duši dvojčici. In sem brala in brala, prebrala še enkrat in nato je zasvetila močna neonka v moji glavi… Nisem kupila vsega, kar je o tem pisalo, brala sem nekako med vrsticami vsega tega in našla svoje vedenje, lahkotnost…

S tem, ko sem si dovolila ”prikovati” na stol in prebrati tisto zadevščino o duši dvojčici, se je začelo kreirati. Kaj točno nisem vedela, sem pa zaznavala doprinos v velikem obsegu, za vse…

Bila sem vprašanje, v totalnem dopuščanju vsega, čudnega in nečudnega, nisem dajala temu nobene pomembnosti. Pa so se začeli elegantno in zelo hitro kazati začetki te kreacije.

V enem tednu po vsem tem, sem spoznala pet žensk in enega moškega, ki so po ”naključju” sprožili pogovor o dušah dvojčicah brez mojega kakršnegakoli namigovanja o tej zadevi. In do takrat se z nikomur tudi nikoli nisem pogovarjala o tem. Pa sem bila še naprej vprašanje: Kaj vse je še mogoče? In se je kreiralo dalje.

Spet po ”naključju” mi je prišla v roke čudovita knjiga The place od Gary Douglasa, ki je prižgala še dodatne luči v moji glavi.

Kreacija se širi dalje in od takrat pa do sedaj, se zbirajo okrog mene ljudje, ki me najdejo ponavadi po ”naključju” in imajo velike sposobnosti glede entitet in iščejo ali so iskane od svojih duš dvojčic, pa tega dostikrat sami niti ne ozavestijo.

Duše dvojčice so tudi entitete, tako kot mi v končni fazi. So energija, smo energija, vse je samo energija. In vse je čarovnija življenja in vsega kar je.

In vse je nasprotno od tega, kar se prikazuje

In nič ni nasprotno od tega, kar se prikazuje

Kaj če ni glede duš dvojčic tako kot mislite da je, da mora zgledati, kot piše v medijih? Kaj če je povsem drugače? Kaj če se začne “kreacija” glede duš dvojčic najprej v nas samih in onkraj te realnosti in se potem nadaljuje v aktualizacijo na fizični ravni v tej realnosti? Kaj če je dosti bolj čarobno kot ste si lahko kadarkoli lahko sploh predstavljali?

In kaj vi veste o tem?

Neskončno sem hvaležna Kalpani Raghuraman, ki me je opolnomočila, da vem, tebi draga Tanja M., da imaš moj hrbet od vsega začetka in tebi S.M.D., za vse, za tvojo potrpežljivost in da kreiraš skupaj z mano.

In kaj vse je še mogoče?

Duše dvojčice

Delite naprej ...