hvala

Hvala, Magic Beings..

Ste si že vzeli minuto časa samo zato, da ozavestite, da se spreminjate in da se posledično spreminja vse okoli vas, samo z vašo prisotnostjo in vašimi izbirami po več zavedanja, več sebe?

Med izmenjavami Access Bars® in Access telesnih procesov, ko sem sede brala clearinge, sem si dovolila posvetiti pozornost vsakemu udeležencu posebej. Dolgo časa se že poznamo. Nekateri ste začeli skupaj z mano, drugi ste se mi pridružili kasneje.

Skupinica in hkrati suvereni samostojni kreatorji, ki vsak po svoje, s svojimi izbirami in izkušnjami, tke vzorec svojega življenja in doprinaša kraljestvu vsega kar je.

Zanimivo, kako smo se spremenili od dneva, ko smo se prvič spoznali. Vsak po svoje zatopljen v svoje “nerešljive” situacije in probleme, v svoje vloge, ki so se takrat zdele tako resnične, neizbežne, nespremenljive.. Večno iskanje rešitelja, izven sebe, ki nam bo pomagal. Sojenje sebe za tiste “napačne” izbire, “kraja” energije, obsesija kontroliranja vsega..

In sedaj..

Popolnoma drugačne resničnosti. Spremenili smo se vsi, vsak, kolikor si je in si dovoli. Spremenili so se ljudje okoli nas, spremenilo se je vse..

Po vseh naših tedenskih druženjih v živo ali online, na izmenjavah ali na katerikoli drugi delavnici, ki sem se jo spomnila, smo si dovolili iti onkraj in raziskali vse, kar se je pojavilo tisti trenutek. Skupaj ali vsak posebej, na tak ali drugačen način.

Resnično hvala vsem vam, ki imate vedno moj “hrbet” v živo ali preko spleta. Hvala, da si izbirate mene, moje delavnice in zadevščine, ki se mi pripeljejo, vse naše pogovore in teme, brez kakršnih koli tabujev in omejitev.

Hvala, da si izbirate vedno več sebe, zavedanja in življenje z vsem kar je, vključno z entitetami. Da ste jih sprejeli medse kot nekaj popolnoma normalnega, da vas ni strah in ne dvomite.

Vesela in ponosna sem na vas vse in nase, da sem si skreirala vas v mojem življenju.

Kaj še je mogoče sedaj?

Delite naprej ...