Kaj je Access telesni proces MTVSS® "odklenil" meni

Veliko je že napisanega in povedanega o Access telesnem procesu MTVSS® in vendar bi rada povedala še svoje izkušnje glede tega čudovitega, vsestranskega telesnega procesa, ki ga uporablja že mnogo ljudi po celem svetu, vključno z mojimi starši, sploh moj oče, ki je MTVSS® nekako postal njegova “mantra” večkrat na dan in ne počne skoraj ničesar, brez da bi poklical energije tega telesnega procesa.

Hvala tata!

Torej..

Access MTVSS® je bil moje prvo srečanje nasploh z Access Consciousness® in drugo srečanje z zavestnim prejemanjem in zaznavanjem energij. Oziroma, MTVSS® mi je pokazal, da lahko čisto vsak dela z energijami, če si to izbere, tudi jaz, ki sem bila vedno prepričana, da jaz pa tega ne znam, nisem dovolj dobra, nimam tega “blagoslova” in daru..

In kako je vse preprosto.

Ko sem opravila Access delavnico MTVSS®, sem pridno delala redno vsak dan ta proces na sebi, ponavadi zvečer preden sem zaspala, na drugih pri izmenjavah telesnih procesov in na strankah, ko sem jih masirala. Mnogi sploh niso vedeli, kaj sem še dodatno počela, so pa opazili, da je bilo glede masaž nekaj drugače kot ponavadi, bolj sproščujoče, nekakšen dodaten mir, lahkotnost, topel občutek po telesu..

Tudi jaz sem pri sebi opažala spremembe. Bolj lahkotno sem izvajala masaže, tudi tiste terapevtske, kjer je bila potebna maximalna moč. Moje telo po končanem delovniku masiranja ni bilo utrujeno kot ponavadi in še kasneje sem po telesu zaznavala ples energij Access MTVSS®a.

Access MTVSS® sem postopoma začela izvajati na sebi tudi pri drugih vsakdanjih opravilih, pri športnih aktivnostih: lažje in hitreje sem hodila v hrib, tekla, delala jogo, kolesarila.. in sploh ni bilo več nobenih bolečih ali pretegnjenih mišic naslednje dni, kot je bila to stalnica pri meni.

Tudi pri delu na vrtu ni bilo bolečega hrbta.

Ko sem se prehladila, sem seveda MTVSS® uporabila na mojem imunskem sistemu in naslednji dan, smrkanja ni bilo več, počutje krasno. Rada bi še podelila, da nasploh nisem bila več nagnjena k virozam in celo pljučnicam, ki sem jih včasih skozi vsa leta imela kot za šalo.

Nehal se mi je pojavljati herpes na ustnicah, ki sem ga včasih imela redno vsak mesec, telo se je preoblikovalo, postalo je vitalnejše, bolj gibčno, močnejše, odpornejše in jaz se počutim fantastično.

Access telesni proces MTVSS® je resnično čudovit in ko se ga dela na sebi, ni potrebno držati rok na telesu, samo pokličeš energije in teče..

Le v primeru “zdravljenja” določenih predelov telesa, kjer so “problematične težave” je dotik rok tam zaželjen, če to telo seveda potrebuje.

Ker je bilo na delavnici rečeno, da lahko MTVSS® delamo tudi na živalih, sem s salamo “podkupila” sosedovega psa in poskusila tudi na njem. Prav dolgo ni zdržal pri miru, ker so mu preveč moje roke dišale po salami, sem pa močno čutila, kako je energija tekla.

Radovedna kot otrok sem raziskovala, kaj vse je še mogoče in se zelo kmalu udeležila naslednje Access delavnice, kjer sem se spoznala z drugim magičnim telesnim procesom.

Skratka, MTVSS® sedaj ” uporabljam” že tri leta in lahko rečem, da sem postala energije tega telesnega procesa. Dal mi je začetno svobodo mojega telesa in bitja. Odklenil je vrata drugačnih možnostih, za katere sem včasih verjela, da so nemogoče.

Vse ostalo v Access Consciousness®, še drugi telesni procesi, Access orodja, Access seminarji in moje izbire po več sprememb, več zavedanja, več čarobnosti življenja samega v tej realnosti in onkraj, pa ta vrata odpira vedno bolj in bolj na stežaj.

Hvaležna za vse..

Kaj vse je še mogoče? In kaj si boste izbrali Vi?

ACCESS MTVSS® DELAVNICA s Tamaro

Access MTVSS® tretma s Tamaro

Izmenjave Access Bars® in Access telesnih procesov s Tamaro

Delite naprej ...