slika-orbi

Orbi – svetlobni krogi

Zanimivo, da je ravno sedaj ”pravi čas”, da napišem par besed o teh bitjih, ko poteka v Ljubljani seminar Pogovarjajte se z Entitetami.

Vem, da so imele prste vmes entitete, da sem se kar malce utrujena od vožnje spravila za tipkovnico, da delim tole z vami.

Je mogoče sedaj čas, da počasi ozavestite, da nismo sami in da je življenje skupaj z entitetami lahko zelo lepo?

Kakšen doprinos in sprememba sem lahko skupaj z svojim telesom vsem in vsemu z to objavo???

Orbi ali svetlobni krogi, krogle, sence so energijske – svetlobne entitete, ki jih opazimo na fotografijah ali s kotičkom očesa. To so bitja, ki so videti bolj kot energija in svetloba, izgledajo lahko kot stebri svetlobe ali na načine, ki jih naš um težko interpretira.

Nam jih je uspelo občudovati ta teden, na izmenjavah Access Bars® in ostalih telesnih procesov, v živo in smo jih tudi posneli na kamero. Neprecenljivo doživetje. Hvala vsem udeleženim in Majdi Bergant, da je bila naša kamermanka in pobudnica.

Jaz sem se prvič srečala z Orbi dve leti nazaj, ko sem bila ravno na seminarju Pogovarjajte se z Entitetami. Prav tako sem jih opazovala, kako so plesali po steni z eno razliko, da jih je bilo manj in da so bili večji. Enostavno čarobno in skregano z to resničnostjo.

Kaj vse je še mogoče? Ko nismo v umu in smo voljni biti vse kar v resnici smo, si dovolimo opaziti tudi družbo Orbov, ki veselo ”plešejo” okrog nas.

Česa ali kaj si ne dovolimo še videti, vedeti, prejeti in zaznati, ker če bi si to dovolili videti, vedeti, prejeti in zaznati, bi se spremenilo vse v našem življenju?.. Pod/Poc

In kaj o Orbih veste vi?

Delite naprej ...