kaj-če-ni-samo-o-denarju

Kaj če ni samo o denarju?

Kaj če seminar Izberi življenje, postani denar, ni samo o denarju, ampak veliko, veliko več? Skupaj z udeleženci seminarja, smo si že drugič skreirali še enkrat sklop teh treh delavnic.

Tokrat popolnoma na drugačen način in mogoče ne bo vsakemu všeč, ker vprašanja postavljamo v posebnem naknadnem zoomu, tukaj samo smo in ob branju energijsko prejemamo in spreminjamo. Vabljeni, da se nam pridružite in si dovolite novo izkušnjo.

In zakaj še enkrat in tako kmalu? Zato, ker izbiramo več zavedanja, izbiramo sebe, vse, kar smo v resnici, neskončne možnosti onkraj te realnosti.

Tudi tokrat ne bom definirala, kaj vse se nam je dogajalo, ker se ne da. Vsak je imel svojo izkušnjo.

Um je počival. Dovolili smo si popolno prejemanje vsega, ozaveščanje in dali smo prosto pot spremembam, ki se in so se nam dogajale cel teden na finančnem in ostalih področjih življenja. Nov, neudoben prostor in možnosti, ki jih lahko izberemo sedaj.

Vsi, ki poznate čudoviti Delovni zvezek Kako postati denar, kaj če je v resnici delovni zvezek kako živeti?

Razpira se kot čudovita vrtnica in nam poleg tega, kako spremeniti našo finančno omejeno realnost, razkriva radost življenja, kako ga živeti, kako si resnično dovoliti da

Vse življenje pride k nam Lahkotno, Radostno in Veličastno.®

Podarja nam čudovita Access orodja, nam namigne, kako biti v sedanjem trenutku in postati spet mi, kar v resnici smo od nekdaj bili.. in še mnogo več, ki samo čaka, da si dovolimo prejeti.

Hvala Gary Douglas, Raz, Dain Heer in “gostom” za neprecenljivo izkušnjo.

Kaj vse je še mogoče?

Delite naprej ...