kako-postati-denar-delavnica-stamaro

Moje prvo energijsko srečanje z denarjem

Nikoli si nisem predstavljala, da bo moje prvo srečanje in zaznavanje energije denarja takšno, kakršno je bilo.

In vse je nasprotno od tega kar se prikazuje

in nič ni nasprotno od tega kar se prikazuje

Denar, denar, denar, denar… vedno se je vse vrtelo okrog denarja v mojem življenju. Ne preveč, ampak vedno premalo ali samo dovolj denarja. In vsa ta stališča in sovraštvo do denarja, da je on kriv, ker nimam svobode in veselja in miru v svojem življenju.

Trdno prepričanje in zaključek, da če bi pa imela veliko denarja, bi se pa vsi ostali problemi, ki mimogrede niso bili tako resnični, rešili in jaz bi zasijala v vsem svojem siju.

Bila je ena sama velika norost, bili so samo številni izgovori, da ne izberem, kar sem si globoko  v sebi vedno želela. Krivila sem denar in jezna sem bila sama nase, ker sem se vrtela v začaranem krogu in si nisem dovolila izstopiti.

In verjeli ali ne, sem hvaležna za vsako izkušnjo, ki sem si jo skreirala in izkusila na področju denarja. Še vedno izkušam, z razliko, da sem popolnoma spustila kontrolo in sem v dopuščanju popolnoma vsega, v vprašanju in zavedanju, da popolnoma vse, kar se prikaže je popolnoma in samo moja, čudovita kreacija povezana z mojim stališčem. Zanimivo in razburljivo.

Lahko bi napisala cel roman glede tega, pa ne bom, ker je energijsko veliko povedano, če si dovolite “pokukati” v moj prostor.

Torej…

Veliko stvari sem počela, da bi spremenila mojo finančno realnost. Raznorazni Access seminarji, delanje domačih nalog, branje knjig…

Veliko se mi je spremenilo, predvsem sem zaznavala lahkotnost glede denarja, spremenila sem mnoga stališča glede denarja.. a še vedno nisem se mogla otresti “občutka” da pravzaprav denarja sploh ne maram in nočem, ker je “umazan” in kriv za zlo na planetu.

Pa sem bila popolnoma šokirana in z solzami v očeh, ko sem prvič organizirala delavnico Kako postati denar in smo, ne samo verbalno šli skozi vprašanja v delovnem zvezku, temveč smo si vzeli čas in vsako vprašanje posebej zaznali energijsko. Brez definicij, bili smo samo prisotni.

Prvo vprašanje v delovnem zvezku Kako postati denar je: Kaj je denar?

Ko smo spustili svoje zidove in si dovolili biti prisotni, brez pričakovanj, sem jo zaznala.

Energija denarja. Čudovita, nežna, čutna, čista, neomadeževana.. energija bitja, moja energija. Vsa stališča glede denarja so odpadala, zavedanje, da popolnoma nič ni nikoli bilo moje. Veselje, hvaležnost, lepota, mir.. in solze po licu.

To je bilo moje prvo srečanje z energijo denarja in na energijskem nivoju smo na tak način šli skozi vsa ostala vprašanja in brez besed z nasmehom na obrazu zaključili naše prvo srečanje delavnice.

Kaj če resnično je vse samo energija tako kot mi in kaj če je vse samo del nas, tudi denar?

Hvaležna sebi, tej delavnici, Gary Douglasu in Kako postati denar delovnemu zvezku, udeležencem moje takratne prve delavnice Tatjani, Darji, Sebastjanu, Bojanu in dvema gostoma D. in R., ki sta bila skupaj z nami.

HVALA.

Delite naprej ...