duše-dvojčice

Duše dvojčice

Berete sedaj tole po ”naključju”?

Kakšno je vaše zavedanje o dušah dvojčicah – Twin fame? Ne sprašujem vas, kaj vi verjamete, ampak kaj vi veste o tem? Se vprašate, kaj je vaša resnica ali samo ”kupujete”, kar piše v medijih? Kaj če je čisto nasprotno kar mislite da je? Kaj če je mogoče mnogo več, kot si mislimo in kaj če ni pomembno tisto, kar mislimo, da je? Ta realnost, ta fizični svet je iluzija…

Kaj je v nas samih? Kaj vse smo mi? Kaj je onkraj te realnosti? Kaj vse je mogoče?

Svet duš dvojčic, ki me je brez mojega direktnega spraševanja po njem poklical, pritegnil mojo pozornost in radovednost. Svet, ki mi je odprl vrata, da izbiram in raziskujem vsak trenutek znova zanimive stvari, za katere sem verjela, da ne obstajajo, saj jih je ta realnost spačila, pokvarila, omejila.  Svet, ki mi doprinaša, jaz doprinašam njemu in skupaj sva doprinos vsemu kar je.

Vse skupaj se je začelo popolnoma elegantno, na zanimiv, za to realnost zelo čuden način. Bila sem v dvomih, moj um se je trudil na vse pretege, da bi me ”obvaroval” glede vsega, kar se mi je dogajalo. Pa sem bila še naprej vprašanje.

Kaj je to? Kaj se tukaj zares dogaja? Kaj jaz vem o tem? Spraševala sem po jasnosti in začela so se mi odpirati vrata. Dvom in negotovost sta počasi bledela. Zginila sta v celoti, ko sem postavila moje najljubše vprašanje in dobila močen pritrdilen – ja!

Bom z vsem tem doprinos celemu planetu, če nadaljujem v tej smeri?

In se je začelo kreirati. Brez govora o tem in glede tega z nikomer, so me po zanimivih poteh in načinih našli ljudje, ki iščejo ali so iskani od svoje duše dvojčice, pa tega sploh ne vedo v veliko primerih.

Ste vi eni izmed njih?

Hmmm, duša dvojčica???

Delite naprej ...