entitete

Entitete – Svet Onkraj

 

Entitete. Se dogaja… včasih vidno našim očem, včasih ne.

Predstavljam vam svet, ki večino časa ni viden našim fizičnim očem, vendar obstaja. Veliko je povedanega glede entitet, veliko slabega.. In kaj če tukaj ni nič slabega in nič dobrega, ampak samo je? Entitete so takšne kot smo mi. Vesele, srečne, žalostne, tečne, zoprne, depresivne, v zasvojenih stanjih opojnih substanc, zmedene..

Entitete niso samo umrli ljudje! Entitete so vse kar obstaja.. Knjiga, roža, stol, pesem, monitor, posel, nenapisana pesem, ki jo imamo v glavi.. In z popolno lahkoto lahko komuniciramo popolnoma z vsem in vsako entiteto, če to izberemo. Če gremo preko omejitev in kupljenih pogledov, da obstaja samo, kar je vidno našim očem in znanstveno dokazano.

Kaj če sploh ni nič groznega, kot ste sami sebe prepričali, da je? Kaj če ta strah in groza, ki jo mogoče občutite sploh ni vaša? Kaj če smo vsi gledali preveč filmov o tem in kaj če imamo preveč bujno domišljijo in smo kupili stališča drugih, kako naj bi vse skupaj zgledalo?

Kaj če so entitete nekaj povsem ”normalnega”, pa smo verjeli tej realnosti, da niso?

Kaj bi se lahko spremenilo v vašem svetu in na celem planetu in svetu entitet, če jih ne bi več gledali iz zornega kota, da je to nekaj čudno, nenavadno, celo grozljivo? Kako bi se lahko vaša resničnost spremenila, če bi jih sprejeli kot del vas?

Kako bi bilo, če bi si dovolili jih sprejeti in sobivati z njimi? In ne se tukaj prestrašiti.. Vi ste vedno “šef”, če kogarkoli nočete v svoji bližini si to izberete. In nihče in ničesar vam popolnoma nič ne more.

Če imate kakršnakoli vprašanja glede tega, glede entitet in ostalega, ki je mogoče še preveč tabu tema za javnost, če si še vedno izbirate strah pred entitetami, če se vam dogajajo zanimivo, čudne stvari in mislite, da tega sami ne morete urediti, se lahko obrnete name in se dogovorimo za individualno osebno srečanje ali online, preko spleta ali telefonske povezave.


 • Odstranim entitete in demone iz vaših nepremičnin, premičnin, predmetov..

Preberite si več o tem:  

Entitete v hišah


 • Pogovorim se z vašimi otroci in se skupaj skozi igro in na zabaven način spoznamo s svetom entitet.

Preberite si več o tem:

Otroci in entitete


 • Po vaši izbiri in njihovi izbiri, se povežem in komuniciram s preminulimi osebami, vašimi najdražjimi..
 • Predajam sporočila preminulih oseb.

Preberite si več o tem:

Vedno sem s teboj..


 • Povežem in komuniciram z osebami, ki so zaradi raznoraznih zdravstvenih okoliščin, bolezni, nesreč,.. v komi, ali so zaradi drugih okoliščin neprisotni in se ne morejo verbalno pogovarjati z vami. Opolnomočam jih, da imajo možnosti izbire, da ni pravilne ali napačne izbire, da imajo svobodno voljo in da se lahko odločijo in izberejo življenje ali odhod iz telesa.
 • Predajam vam njihova sporočila.

Preberite si več o tem:

Imate izbiro..


 • Povežem in komuniciram z bolnimi, umirajočimi osebami, ki so neprisotne, v komi, ki si želijo zapustiti telo, pa zaradi strahu pred smrtjo, krivde, slabe vesti, da bodo zapustili bližnje, da niso vsega še storili kar bi morali, zaradi raznoraznih obljub, priseg, neizpovedanih besed, obtožb samih sebe, krivice, ki so jo storili, ki je bila storjena njim ali zaradi katerega drugega razloga, ki jih še veže z to realnostjo, tega ne izberejo.
 • Predajam vam njihove želje, sporočila..

Preberite si več o tem:

Lahko greste, če izberete..


 • Odstranim vaše osebne entitete in demone, ki se držijo vas in vašega telesa..

  Preberite si več o tem:

Demonske energije


 • Ozaveščanje glede črne magije in odstranitev le te, če mislite, da ste pod njenim vplivom.

Preberite si več o tem:

https://www.tamaratrebse.si/crna-magija/


Delite naprej ...