entitete

Entitete – Svet Onkraj

Entitete. Se dogaja… včasih vidno našim očem, včasih ne.

Predstavljam vam svet, ki večino časa ni viden našim fizičnim očem, vendar obstaja. Veliko je povedanega glede entitet, veliko slabega.. In kaj če tukaj ni nič slabega in nič dobrega, ampak samo je? Entitete so takšne kot smo mi. Vesele, srečne, žalostne, tečne, zoprne, depresivne, v zasvojenih stanjih opojnih substanc, zmedene..

Entitete niso samo umrli ljudje! Entitete so vse kar obstaja.. Knjiga, roža, stol, pesem, monitor, posel, nenapisana pesem, ki jo imamo v glavi.. In z popolno lahkoto lahko komuniciramo popolnoma z vsem in vsako entiteto, če to izberemo. Če gremo preko omejitev in kupljenih pogledov, da obstaja samo, kar je vidno našim očem in znanstveno dokazano.

Kaj če sploh ni nič groznega, kot ste sami sebe prepričali, da je? Kaj če ta strah in groza, ki jo mogoče občutite sploh ni vaša? Kaj če smo vsi gledali preveč filmov o tem in kaj če imamo preveč bujno domišljijo in smo kupili stališča drugih, kako naj bi vse skupaj zgledalo?

Kaj če so entitete nekaj povsem ”normalnega”, pa smo verjeli tej realnosti, da niso?

Kaj bi se lahko spremenilo v vašem svetu in na celem planetu in svetu entitet, če jih ne bi več gledali iz zornega kota, da je to nekaj čudno, nenavadno, celo grozljivo? Kako bi se lahko vaša resničnost spremenila, če bi jih sprejeli kot del vas?

Kako bi bilo, če bi si dovolili jih sprejeti in sobivati z njimi? In ne se tukaj prestrašiti.. Vi ste vedno “šef”, če kogarkoli nočete v svoji bližini si to izberete. In nihče in ničesar vam popolnoma nič ne more.

Delite naprej ...