Se dogaja… včasih vidno našim očem, včasih ne.

Kaj če sploh ni nič groznega, kot ste sami sebe prepričali, da je? Kaj če ta strah in groza, ki jo mogoče občutite sploh ni vaša? Kaj če smo vsi gledali preveč filmov o tem in kaj če imamo preveč bujno domišljijo in smo kupili stališča drugih, kako naj bi vse skupaj zgledalo? Kaj če so entitete nekaj povsem ”normalnega”, pa smo verjeli tej realnosti, da niso?

Mene je bilo entitet in vsega tega kar spada zraven vedno strah. Nikoli mi ni tudi na misel prišlo, da se bom kdaj ukvarjala s tem, da si bom dovolila vedeti, kar sem od nekdaj vedela. Po udeležbi seminarja o entitetah, se mi je odprl nov prostor, jasnost in korak za korakom sem se začela spoznavati z tem zanimivim svetom entitet, kjer je vedno kaj novega.

Če imate kakršnakoli vprašanja glede tega, glede entitet in ostalega, ki je mogoče še preveč tabu tema za javnost, če si še vedno izbirate strah pred entitetami, če se vam dogajajo zanimivo, čudne stvari in mislite, da tega sami ne morete urediti, se lahko obrnete name, me pokličete in se dogovorimo za individualno srečanje ali online pogovor.

Očistim lahko vaše osebne entitete in demone, prav tako iz vaših nepremičnin, predmetov, premičnin… Pomagam pri komunikaciji z entitetami.

Čas trajanja in prispevek se lahko spremeni, glede na vrsto storitve.

60 min = 80,00 €

*Plačilo z gotovino ali z predhodnim nakazilom na TRR.