Hvala-Angel

Hvala, angel…

 
28. maj 2018

Kar sem ozavestila danes je bilo zame resnično onkraj te realnosti, tega si ne bi mogla nikoli niti predstavljati.

Danes zjutraj sem bila spet v zelo neudobnem območju, prostoru, nekoliko zataknjena.. in med mojim pogovorom s sinom je postajala moja energija vedno težja in bolj mračna.

Dala sem vse od sebe, uporabila vsa Access orodja, ki so mi prišla na pamet, toda nobeno od njih ni delovalo. Energije preprosto nisem in nisem mogla spremeniti. Pa sem vseeno vztrajala..

Kaj se v resnici dogaja? Kaj je prav v zvezi s tem, pa ne dojamem? Kaj je prav v zvezi z mano pa ne dojamem? Katero vprašanje nisem tukaj?

Vzela sem v roke knjigo Bodi ti, spremeni svet in preden sem jo odprla, sem postavila še eno vprašanje. Kaj moram še vedeti in ozavestiti? In nato sem odprla knjigo..

Kaj se je zgodilo potem je bilo zelo zanimivo. Ta knjiga se je v zadnjih dveh dneh že tretjič odprla na isti strani.

Za tistih slabih deset sekund sem se razjezila, ker sem skoraj že vse napisane besede na tisti strani znala na pamet in bila sem prepričana, da sem tukaj pa res že vse, kar je bilo potrebno ozavestila.

Vendar naključij ni. Le s kakšnim namenom sem si spet skreirala, da se je knjiga ponovno odprla na tej strani? Ali je tukaj res še kaj zame, kar ne vidim?

Ja, seveda je bilo..

Po nekaj sekundah mi je vesolje dobesedno “spustilo opeko na glavo”..

Verjetno že veste ali pač ne še, da smo si sami izbrali svoje starše in da smo imeli – imamo, nekaj zanje, darilo.

Kakšno darilo sem jaz imela – sem, za svoje starše, to sem že dolgo časa nazaj ozavestila in prav tako tudi to, da ga niso bili pripravljeni prejeti od mene. Nikoli mi pa ni niti na kraj pameti padlo, da sem jaz tudi mama in da je tudi mene moj sin izbral in da ima tudi on darilo zame.

Njega in njegovega darila nisem bila pripravljena prejeti in ozavestiti do današnjega jutra.

Takoj, ko sem začela resnično prejemati od svojega sina in neprecenljivo darilo, ki je on zame, se je ta težka energija spremenila. Nastopila je lahkotnost, čudovit, čaroben prostor.. in veliko solz, solz hvaležnosti je steklo po mojih licih.

Kakšno darilo imajo vaši otroci za vas?

Ste si pripravljeni dovoliti, da ozavestite in prejmete to darilo?

 


Delite naprej ...