kaj-izbirate-vi

Kaj izbirate Vi?

Saj veste ane, da zavedanje vključuje VSE in ne sodi NIČESAR?

Kaj bi se zgodilo v vašem svetu, če bi peljali avto v dobri veri, da je z njim vse ok, na tehnični pregled in bi tam možje v kombinezonih trdili nasprotno?

Bi bili v zanimivem stališču? Bi bili vprašanje? Kako je lahko še bolje kot to? Kaj je tukaj prav, pa ne dojamem? Kaj vse je mogoče? Kaj se tukaj zares dogaja?…pa še mnogo, mnogo drugih vprašanj je na voljo In kako je lahko še boljše kot to???

Jaz sem bila vprašanje in ustvarila se je čarobnost, ki je ”okužila” vse, ki so bili z mano v stiku v nastali situaciji.

Verjemite, da bi bila še dve leti nazaj ”stara” Tamara in bi bila v sojenju, samo vprašanje ne. No ja, bila bi po vsej verjetnosti vprašanje… Zakaj se je moralo to zgoditi in to prav sedaj? Zakaj nisem preverila?… šla bi predvsem v napačnost sebe…spet, tako kot sem to počela vedno.

Kaj pa vi? Si izbirate biti vprašanje in neskončne možnosti, ali se še vedno zabavate v sojenju? Pod/Poc

Skratka, včeraj takoj, ko sem zapeljala avto v delavnico, so mi odpovedale popolnoma vse luči na zadnjem delu avta.

Zanimivo, vem, da so prej delale, ker sem preverila, je pa res, da se včasih ”nekdo zabava in igra z mano, zato, da potem nekaj ozavestim.”

Torej, v eni uri sem bila in naredila vse kar je bilo potrebno in priznam, da sem se zelo zabavala in skupaj z mano vsi v kombinezonih na tehničnem in v mehanični delavnici, kamor sem vmes peljala avto na popravilo.

In vse, kar se je sedaj pojavilo v vaših glavah in dvignilo na površje Pod/Poc

Bilo je nekaj čarobnega v zraku, ta prostor, energija, ki se je širila in povzročila lahkotnost, smeh in dobro voljo in se je dotaknila tudi vidno utrujeno in naveličano gospo za pultom pri birokratskem delu urejanja registracije mojega avta.

Do sedaj moja najboljša in zanimiva registracija avta. Kako je lahko naslednja še bolj zabavna in še boljša?

In kaj sem ozavestila? Še več hvaležnosti, lepote, čarobnosti življenja, kaj vse je mogoče, če si dovolimo biti to kar v resnici smo… Magic!!!

Hvala vsem udeleženim, ki so včeraj tam vedno ali nezavedno spreminjali svet skupaj z mano.

Delite naprej ...